OFICIAL! FC Brașov a intrat în faliment. Ce jucători n-au lăsat de la ei și i-au împins în prăpastie pe ”stegari”

Last Updated on septembrie 28, 2017 Veste tristă pentru fotbalul brașovean. FC Brașov a intrat oficial în faliment. Echipa de sub Tâmpa ia drumul altor grupări de tradiție din fotbalul românesc și va încerca să renască din ligile inferioare.

Echipa a fost înființată în 1939 și a jucat aproape 50 de sezoane în Liga 1. A avut jucători precum Stere Adamache, Nicolae Pescaru, Nicolae Campo, Tibor Selymes, Lăcătuș, Gabor Gerstenmajer etc și a scos din cupele europene pe Beșiktaș.

OFICIAL! FC Brașov a intrat în faliment. Ce jucători n-au lăsat de la ei și i-au împins în prăpastie pe ”stegari” 1

A fost prima echipă românească de fotbal ce a reușit să câștige un trofeu internațional, Cupa Balcanică în anul 1961.

Cu o istorie de mai bine de 80 de ani, FC Brașov a fost unul dintre cele mai vechi cluburi de fotbal din România. Situația financiară gravă a condus la imposibilitatea înscrierii clubului în sezonul 2017-2018 al Ligii a II-a, urmând ca acum să fie pronunțat oficial falimentul SC FC Brașov SA.

În paralel cu dizolvarea societății care deține brandul FC Brașov, Liga Suporterilor Stegari a dus demersuri în cursul verii anului 2017 pentru formarea unei noi echipe care să ducă mai departe spiritul „stegarilor”, AS SR Brasov.

Decizie Tribunalul Brașov : „Admite cererile formulate de administratorul judiciar CITR FILIALA BRAȘOV SPRL și de către creditorii: AJFP BRAȘOV, BARNA DANIEL- IONUȚ, CIOCĂLTEU ALEXANDRU CRISTIAN, STRĂUȚ˘ BOGDAN- ADRIAN, AGANOVIC ADNAN, CRISTEA VIRGIL CĂLIN, LEKO MISLAV, MARINESCU ANDREI DANIEL și MUTU DANIEL și în consecință In baza art.145 al.1 lit. A pct. c, lit. C și art. 75 alin. 4 din Legea nr.85/2014.

Dispune intrarea în procedura falimentului a debitorului SC FOTBAL CLUB BRAȘOV SA. Numește în calitate de lichidator judiciar provizoriu pe practicianul în insolvențムROVIGO SPRL, care va îndeplini atribuțiile prevăzute de art.64 din Legea nr.85/2014. Stabilește onorariul provizoriu al lichidatorului judiciar la suma de 3.000 lei pentru întreaga procedurムși un onorariu de succes de 8% din sumele distribuite în procedură”.

Previous Story

Foto Brașov: Apartamente noi lângă mall-ul Coresi.  Qualis: „Peste 90% din apartamentele primului bloc au fost deja vandute”

Next Story

Brașov: O nouă ediție a Masei Critice, eveniment ce are loc în ultima zi de vineri din fiecare lună. Vezi traseul: