„Nu știu ce viteză a avut vântul aseară în județul Brașov dar a fost destul de mare. Atât de mare că mă întrebam dacă acoperișul casei va rezista la ce zgomot făcea”

Last Updated on septembrie 18, 2017 Furtuna de duminică din Vestul României, în urma căreia au murit 8 persoane și alte 67 au fost rănite, a ajuns duminică noapte și la Brașov. Până acum, Primăria Brașov sau ISU Brașov nu au anunțat producerea de pagube materiale.

Pe Facebook, Postolachi Dumitru a scris: „Nu știu ce viteză a avut vântul aseară în județul Brașov dar a fost destul de mare. Atât de mare că mă întrebam dacă acoperișul casei va rezista la ce zgomot făcea… noroc că s-a liniștit după 2 – 3 ore, dar chiar și așa bicicletele de pe terasă au fost mutate (erau acoperite cu o husă)”.

„Nu știu ce viteză a avut vântul aseară în județul Brașov dar a fost destul de mare. Atât de mare că mă întrebam dacă acoperișul casei va rezista la ce zgomot făcea” 1

(foto Cluj)

Așa a fost la Timișoara:

Botinestean Patricia: Uite, asa este vremea in Timisoara. Frumos, soare cald…sanse sa te trezesti cu un scaun in cap.

Așa a fost la Cluj. Pe Facebook, Paul C. Feneşan a postat un video cu mesajul: uite niste muncitori adevarati!


Revenim cu detalii!

Previous Story

Accident Brașov: UPDATE! „Acesta este cățelul doamnei. Îl recunoaște cineva?” Se încearcă identificarea femeii căreia i-a fost amputată o mână

Next Story

UPDATE Femeia căreia i-a fost amputată o mână în accidentul de pe Traian a fost identificată!