Accident Brașov: VIOLENT! Două persoane au murit, iar o a treia este în stare gravă

Last Updated on octombrie 13, 2016 Un alt accident, dar mult mai grav, a avut loc în această după amiază la Lunca Câlnicului. Dacă în cazul microbuzului care transporta jucătoarele de la Phoenix Galați nu au fost victime, în accidentul de la Lunca Câlnicului două persoane au decedat.

Un accident grav a avut loc joi după-amiază în judeţul Braşov. Doi oameni şi-au pierdut viaţa, iar un al treilea a fost grav rănit. Din cauza accidentului traficul în zonă a fost deviat.

14725708_979997262122426_2257674651681194332_n

(FOTO: Sergiu Oniga)

Accidentul a avut loc la ieşire din Lunca Câlnicului spre Braşov, potrivit reprezentantei ISU Braşov, Luiza Dănilă, informează mytex.ro si preluat de romaniatv.net.

Un echipaj de descarcerare, unul SMURD şi unul de la Ambulanţă Braşov au sosit imediat la faţa locului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că, “din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, circulația pe DN11 Lunca Câlnicului – Braşov este oprită, la kilometrul 15”.

Traficul a fost reluat după aproximativ o oră.

Previous Story

(FOTO) UPDATE! Accident Brașov: Microbuz plin cu jucătoare de baschet făcut praf de un autoturism. O persoană este încarcerată!

Next Story

Accident Brașov: Un autobuz RAT și un Taxi s-au „bătut” pentru o bucată de bandă. „Bubuitura s-a auzit foarte tare, autobuzul era plin iar taxi-ul avea clientă”