Accident Brașov: Un autobuz RAT și un Taxi s-au „bătut” pentru o bucată de bandă. „Bubuitura s-a auzit foarte tare, autobuzul era plin iar taxi-ul avea clientă”

Last Updated on octombrie 13, 2016 În această după-amiază, un autobuz RAT și un Taxi și-au „împărțit” o bucată de bandă.  Potrivit martorilor, autobuzul a ieșit din stație direct pe banda a doua, taxiul a vrut să intre și el pe banda a doua, nu s-a asigurat și a lovit autobuzul. Poliția va stabili cu exactitate cauza accidentului.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Brașov,  Vio Dumașca a postat o poză cu mesajul: „16:10 Accident Prunului nr 7, Noua”.

14720544_1007942502664556_2697394791712565905_n

Anna Maria Autobuzul a plecat din stație și taxiul a plecat din stația lui…dar nu sa încadrat pe banda. Când taxiul a vrut sa se bage pe banda de mers nu sa mai asigurat. Bubuitura sa auzit foarte tare și plus ca autobuzul era plin dar și cel din taxi avea clienta. Clienta din taxi sa speriat foarte tare, deoarece era și in vârstă, cauzând dureri de brațe. Presupun ca a dus o cineva la spital. Nu pot spune exact…

Ioana-Roxana Opaschi Pfff , am vazut si eu pe geam , dar tarziu , si nu stiam exact cum s-a intamplat . Mersi mult.

Revenim cu detalii!

Previous Story

Accident Brașov: VIOLENT! Două persoane au murit, iar o a treia este în stare gravă

Next Story

Brașov: Asistenta i-a spus ca a nascut un baiat, apoi a descoperit ca are fetita: “Mie sa imi dea baiatul pe care l-am nascut”