Brasov: Un turist a plecat acasa pentru ca nu a avut cum sa plateasca parcarea in centru. Nu avea maruntis iar numarul de telefon nu era de Romania pentru plata prin SMS. Vezi ce solutie a propus:

Last Updated on iulie 20, 2015 Un turist, Laurentiu Varvaruc, a postat un mesaj pe pagina noastră de Facebook prin care se arată dezamăgit de faptul că nu poate plăti parcarea în oraș cu bancnote. Neavînd fise și număr de România să poată plăti prin SMS parcarea a fost nevoit să renunțe la plimbarea prin oraș și a plecat acasă.

„Buna. Cum pe pagina primariei nu se poate lasa nici un comentariu (sau nu stiu eu unde se lasa) vazand ca promovati Brasovul ca fiind cel mai frumos oras din Romania si vazand ca va urmareste multa lume din Brasov si nu numai,vreau sa fac si eu un comentariu legat de parcarea cu plata care este de rusinea lumii si de neadmis pentru un oras turistic cum este Brasovul.

Am fost zilele trecute in Brasov si am vrut sa parchez masina in centrul orasului,dar spre surprinderea mea am constat ca automatele functioneaza numai cu monede de 10 si 50 de bani in conditiile in care UN LEU ESTE DEJA DIN HARTIE !!!!

Nu gasesti nicaieri sa schimbi si saracii comercianti din zona sunt satui deja de turistii care le cer monede.

Am constatat ca exista un lucrator al firmei care administreaza parcarile si vorbind cu el imi spune ca nu se poate plati la el, singurul lucru care poate sa il faca este sa imi dea un abonament pe toata ziua (deja era ora 3dupa masa) adica vrei nu vrei platesti pe toata ziua si mai era o modalitate de plata prin SMS , dar eu neavand numar de Romania era imposibil sa platesc.

Deci firma care administreaza parcarile P&P srl cred ca ar putea sa introduca automate care sa admita si bancnote ca sa poata lumea sa plateasca parcarea. Culmea vreu sa platesti su nu poti.

Daca ai pus o taxa de parcare fa bine si pune si mijloacele prin care lumea sa poata la orice ora si in orice conditii sa foloseasca aceste aparate.

Cred ca Primaria ar trebui sa se sesizeze si sa ia masuri,daca aceasta firma de DOI LEI nu este in stare sa tina pasul cu vremurile, sa o schimbe si sa puna pe cineva care intradevar vrea sa faca treaba.

Am plecat din Brasov dezamagit ca nu am putut lasa masina undeva si am plecat fara sa fac vizita pe care mi-o propusesem.

11755666_871593632930128_1519583427552153076_n

Cred ca nu sunt singura persoana nemultumita de aspectul asta. Am sa va pun o poza care am facut-o la un aparat de taxat dintr-o localitate apropiata a Brasovului care nu este nici pe departe cel mai frumos oras din Romania, dar in privinta sistemului de taxare cumva este inaintea Brasovului” a spus turistul nemulțumit.

 

Previous Story

Video Brasov: Blanco, un armasar de rasa, salvat de la moarte, vedeta la un centru de echitatie

Next Story

România pierde zilnic 500.000 de euro pentru că nu are o autostradă între Bucureşti şi Braşov