Jobul care nu exista oficial in Romania, dar ofera castiguri de 700 de euro lunar

Last Updated on octombrie 7, 2014

O profesie care nu exista in Nomenclatorul Meseriilor are sute de reprezentanti in Romania si foarte multa cautare. Este vorba despre specialistii in retele de socializare, care se ocupa de imaginea firmelor sau a persoanelor pe internet.

2222

Experti in “matematica socializarii pe Facebook, Twitter sau Instagram“, nu au program de 8 ore, ci sunt in permanenta conectati, chiar daca trec rar pe la birou.

Statul pe Facebook inseamna pentru cei mai multi dintre noi un “like” sau un “share” intre prieteni. Pentru Noni, insa, este un loc de munca.

Nu lucram cu like-uri, lucram cu oameni. Ei intra pe Facebook sau pe alte canale de Social Media ca sa se destinda si/sau sa se informeze, nu vor sa fie agasati de branduri si mesaje. Facem planuri editoriale pentru canalele de Social Media. Apoi suntem in permanenta atenti la datele din insights si la feeback-ul utilizatorilor“, a spus Noni Surugiu, online advisor.

Un salariu mediu in domeniu este de aproximativ 700 de euro. Cei mai buni numara insa luna de luna si 2.000 de euro. (sursa: stirileprotv.ro)

Sunt cautati specialistii in social media – sunt putini oameni pe piata cu adevarat buni. Trebuie sa aiba experienta in presa, in marketing, sa stie cate putin din orice“, spune Madalina Uceanu, specialist in resurse umane.

Previous Story

Programul Prima Casa, extins si pentru romanii care locuiesc in strainatate

Next Story

LOTERIA VIZELOR pentru anul 2016: In ce perioada se fac inscrierile si ce conditii trebuie sa indeplineasca aplicantii