Un bărbat s-a trezit cu un șarpe pe umăr: „Mi-a alunecat pe corp direct în mașină. A intrat undeva pe sub bord. Poate îmi iese de pe undeva când sunt la volan, în mers!”

Last Updated on octombrie 4, 2024 Un bărbat s-a trezit cu un șarpe pe umăr: „Mi-a alunecat pe corp direct în mașină. A intrat undeva pe sub bord. Poate îmi iese de pe undeva când sunt la volan, în mers!” 1
(foto arhiva)

Un bărbat a avut parte de o surpriză neplăcută, s-a trezit cu un șarpe pe umăr. De pe umărul lui, șarpele a alunecat în mașină.

„Era un șarpe, lung de aproximativ 30 cm, gros cât un cârnat, de culoare maro deschis. Mi-a alunecat pe corp direct în mașină, că era portiera deschisă, și s-a ascuns în zona pedalelor. Am încercat să-l prind, dar s-a mișcat foarte repede. A intrat undeva pe sub bord”, a declarat bărbatul din Gherla, pentru gherlainfo.ro.

Șoferul a încercat să sperie șarpele, să-l facă să iasă din mașină: a pornit motorul, a ciocănit în caroserie, dar fără niciun efect. Așa că și-a abandonat mașina, de frică să nu fie mușcat sau să-i apară șarpele în timp ce conduce. „Mi-e groază și să mă gândesc că poate îmi iese de pe undeva când sunt la volan, în mers!”

Omul a sunat la 112 pentru a sesiza cele întâmplate, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi de la Gruparea Mobilă. Aceștia au studiat mașina, s-au scos covoarele, au încercat, cu o lanternă, să dea de șarpe, dar fără niciun rezultat.

În cele din urmă, au sugerat șoferului să pună în mașină lipici pentru șoareci. „Am cumpărat lipici, niște salam, și le-am pus în mașină. Poate se prinde la noapte și scap de el. Altfel eu nu mă mai urc la volan!”, a povestit omul, care trece pentru prima dată printr-o astfel de întâmplare. „Sunt șofer profesionist, am văzut multe la viața mea, dar așa ceva nu am mai pățit niciodată, să-ți intre șarpele în mașină!”

O femeie a avut parte de o surpriză neplăcută când a vrut să schimbe o piesă la mașină. Sub capotă a dat peste un șarpe
Panică pentru o șoferiță din Brăila. Pentru că trebuia să schimbe o piesă la mașină, femeia a ridicat capota, însă nu mică i-a fost uimirea când a constatat că avea acolo un musafir nepoftit, scrie Observator.

Mai precis, un șarpe de 70 de centimetri își făcuse culcuș acolo. Șoferița a sunat imediat la 112 și a așteptat apariția jandarmilor, care au reușit să captureze reptila fără probleme. Ulterior, acesta a fost eliberat în mediul natural.

Previous Story

Brașov. Cod galben de ploi torențiale și de vânt puternic

Next Story

Brașov. Începe Caravana TIFF Unlimited, la Centrul Cultural Reduta, Cinema One Laserplex din Coresi Shopping Resort și la Centrul Cultural Apollonia