Polițistul din mașina de Brașov a fost eliberat din arest. Lovise un șofer în trafic

Last Updated on septembrie 7, 2024 Polițistul din mașina de Brașov a fost eliberat din arest. Lovise un șofer în trafic 1

Un polițist care a coborât dintr-o autoutilitară cu numere de Braşov a fost filmat, zilele trecute, în timp ce lovea cu pumnii şi picioarele un tânăr aflat cu maşina într-o benzinărie, la Cisnădie, judeţul Sibiu. Acesta a fost eliberat din arest. În 4 septembrie polițistul a fost reținut pentru 24 de ore și audiat, De asemenea, a fost suspedat din funcție, i s-a retras arma și echipamenul.

Pentru corecta informare a opiniei publice, vă comunicăm că polițistul implicat în incidentul din data de 1 septembrie, în Cisnădie, este cercetat în stare de libertate și nu se află sub efectul niciunei măsuri preventive, conform actelor de cercetare penală emise de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, conform Turnul Sfatului.

În cadrul unei conferințe de presă la Sibiu, Marcel Ciolacu și-a exprimat opinia despre polițistul sibian cercetat pentru lovire și violență, după ce a bătut un șofer din Cisnădie. „Să răspundă în fața legii. În ultima perioadă nu prea mai scapă nimeni. Dacă sunt vinovați nu vor scăpa nici de data aceasta”, a declarat prim-ministrul, potrivit Ora de Sibiu.

Un polițist de la Secția 5 Constanța a rupt în bătaie un bărbat, chiar în sediul secției
Un polițist de la Secția 5 de Poliție Constanța are probleme… penale, după ce ar fi agresat un scandalagiu. Valentin A. a fost dat pe mâna procurorilor, care l-au trimis în judecată. Omul legii l-ar fi bătut pe un bărbat chiar pe holul instituției, cu bastonul, dar și cu pumnii și picioarele. Victima fusese adusă în secție pentru a fi amendată, după un scandal.

Astfel, după ce au ajuns la sediu, a fost plasat împreună cu nepotul său într-o încăpere situată la etajul I al clădirii. Cu excepția ofițerului de serviciu care se afla la intrarea în instituție, nu a mai văzut în unitatea poliției niciun lucrător, în contextul în care era o oră târzie.

În continuare, Valentin A. l-a scos pe holul de la etajul I, se arată în rechizitoriu, după care l-a lovit în mod repetat cu pumnii și picioarele, respectiv cu un baston pe care îl avea asupra sa, în diverse zone ale corpului, cu preponderență în zona toracelui. Polițistul l-a trântit la sol, iar în urma unei lovituri pe care acesta i-a aplicat-o cu piciorul, a resimțit o durere puternică în zona coastelor, realizând chiar la acel moment că probabil a suferit o fractură.

Reclamantul a menționat că pe parcursul întregii agresiuni a fost încătușat cu mâinile la spate (așa cum fusese imobilizat la momentul la care a fost preluat din stradă), astfel că nu s-a putut apăra în niciun fel.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea lui Valentin A. la 1 an de închisoare, cu suspendare. Sentința nu este definitivă.

Previous Story

Brașov. Propark Adventure Race, sâmbătă, în Piața Sfatului cu Escape Tent şi Colţul Liliecilor

Next Story

(Foto) În Poiana Brașov s-a deschis primul hotel de 5 stele și primul Swissôtel din România