Opera Brașov încheie stagiunea estivală cu „Farmecul muzicii” și „Cocoșelul neascultător”. Intrarea liberă

Last Updated on septembrie 3, 2024 Opera Brașov încheie stagiunea estivală cu „Farmecul muzicii” și „Cocoșelul neascultător”. Intrarea liberă 1

Opera Brașov anunță că va încheia stagiunea estivală cu „Farmecul muzicii” și „Cocoșelul neascultător”. Spectacolele vor avea loc în acest weekend, în Piața Sf. Ioan, și ambele au intrarea liberă.

„Farmecul muzicii” este programat sâmbătă, de la ora 18.30, și readuce în fața publicului arii și duete din opere și operete renumite și îndrăgite.
”Nabucco, Traviata și Don Carlo de G. Verdi, Bărbierul din Sevilla de G. Rossini, Cavalleria Rusticana de P. Mascagni, Voievodul ț.iganilor de J. Strauss, Silvia și Contesa Maritza de E. Kálmán. Veți putea să vă reîntâlniți cu soliștii noștri, acompaniați de Corul și Orchestra Operei Brașov”, a spus purtătorul de cuvânt al Operei Brașov, Cecilia Toma, scrie Radio Romania Brasov.

„Cocoșelul neascultător” este programat duminică, de la ora 11.00, și invitați sunt copiii, părinții și bunicii.

Opera Braşov: 🎟️ În această dimineață, de la ora 10:00, se pun în vânzare biletele pentru repetiția generală a spectacolului „Bărbierul din Sevilla” de G. Rossini!

Opera Brașov încheie stagiunea estivală cu „Farmecul muzicii” și „Cocoșelul neascultător”. Intrarea liberă 2

🎟️ Acestea pot fi achiziționate, atât online, pe site-ul www.bilet.ro, cât și la sediul Operei Brașov!
Eveniment desfășurat cu sprijinul Consiliului Local al Municipiului Brașov și al Primăriei Municipiului Brașov.”

Previous Story

Brașov. A început o nouă dezinsecție pe domeniul public. 30 de echipaje sunt implicate în combaterea țânțarilor și căpușelor

Next Story

Două amenzi de persoană. Turiştii care hrănesc urşii de pe Transfăgărăşan vor fi amendaţi de două ori