O femeie a scăpat de operație după cinci ore de zgâlţâit pe drumul spre Brașov

Last Updated on septembrie 5, 2024 O femeie a scăpat de operație după cinci ore de zgâlţâit pe drumul spre Brașov 1

Dr. Bogdan Moldovan, medic chirurg la Spitalul Sfântul Constantin din Brașov a dezvăluit că o femeie care trebuia operată de urgenţă pentru o afecţiune digestivă gravă a scăpat de intervenţie datorită drumurilor. Și nu, nu este o glumă.

Este vorba despre o pacientă din Sălaj care era adusă la Braşov din cauza unei ocluzii intestinale care necesita intervenţie chirugicală. După un drum plin de hurducăieli, femeia nu a mai avut însă nevoie de ajutorul medicilor, scrie Observator Tv.

Întâmplarea ciudată, dar fericită, a fost povestită pe o reţea de socializare de doctorul care trebuia să o opereze. El a spus că “după cinci ore de mers, de zgâlţâieli pe drumurile Româneşti, problemele tranzitului intestinal au fost rezolvate” şi că metoda terapeutică ar trebui patentată.

Dr. Bogdan Moldovan, citat de csid.ro: „O anecdota la ceas de seară. Despre drumurile din Romania si rolul lor terapeutic in ocluzia intestinala. O pacienta din Salaj cu HIPEC in urma cu 6 ani cu un sindrom aderential postoperator care ii creeaza fenomene subocluzive de cate ori pe an, pe care colegii doreau sa o opereze de urgenta, isi cere transferul la noi si dupa 5 ore de zgâlțâieli ajunge la noi la Spitalul Sf. Constantin. Tranzitul se reia inca de la internare si pacienta scapa de operație. Brevetam!!”.

Previous Story

Brașov. Maria de la Insula Iubirii, reacție după ce au apărut imagini cu ea lucrând la o patiserie

Next Story

Andreea a murit lovită de TIR, după ce a coborât din microbuz. Abia împlinise 18 ani