Brașov. Cine ar fi autorul atacului din Codlea. Dezvăluirea făcută de proprietarul mașinii incendiate

Last Updated on septembrie 27, 2024 Brașov. Cine ar fi autorul atacului din Codlea. Dezvăluirea făcută de proprietarul mașinii incendiate 1

Polițiștii au anunțat că au prins un individ de 56 de ani, bănuit că ar fi provocat incendiul din Codlea, județul Brașov, în care trei mașini și fațada unui bloc au ars.
El a fost găsit în Mangalia și susține că, deocamdată, are doar calitatea de martor în dosar. Proprietarul autoturismului de la care a pornit focul spune că, în trecut, a avut un conflict cu acest individ.

Reporter Pro Tv: „De ce i-ați incendiat mașina?”
Suspect: „Sunt în calitate de martor”.

La două nopți după ce ar fi comis fapta și ar fi fugit, suspectul a fost găsit de polițiști într-un apartament din Mangalia. Bărbatul de 56 de ani ar fi dat foc unei singure mașini, însă flăcările s-au extins la alte două și la fațada blocului lângă care erau parcate. Proprietarul autoturismului incendiat spune că folosește vehiculul în regim de taxi și este singura lui sursă de venit.

Iulian Balint, proprietar mașină incendiată: „Sunt afectat, mi-a făcut niște daune foarte mari. Îmi va trebui ceva timp să îmi revin”.
Tot acesta susține că îl știe pe bănuit de 15 ani și cunoaște motivul incendierii. În urmă cu câțiva ani, suspectul i-ar fi cerut păgubitului să-i construiască un ponton pe care să amenajeze o casă plutitoare. Păgubitul a executat lucrarea și a primit banii, însă…

Iulian Balint, proprietar mașină incendiată: „Acum doi ani am primit un telefon de la el, că să îmi dai banii înapoi și am zis stai, ce bani, rămăsesem surprins așa, adică noi am avut o înțelegere, ți-am făcut o lucrare.”

Întrucât informaţiile au stabilit că aceasta s-ar fi ascuns după săvârşirea infracţiunii, s-au desfăşurat activităţi complexe pentru prinderea persoanei, astfel că, în baza informaţiilor şi a datelor din cauză, o echipă de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Braşov s-a deplasat în municipiul Mangalia, unde, în această dimineaţă, impreună cu poliţişti din cadrul IPJ Constanţa l-au depistat pe bărbatul care se afla într-un apartament”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, agent şef principal Daniel Zontea, citat de bzb.ro.

Previous Story

Brașov. Cod portocaliu de ploi torențiale. Cantităţile de apă vor fi de 25…40 l/mp şi local de peste 50 l/mp

Next Story

O femeie și-a revenit brusc din comă și a început să cânte. Medic: ”Nu cercetăm minunile lui Dumnezeu”