Aeroportul Brașov: FLY LILI anunță reduceri de 20% la biletele de avion valabile pentru toate zborurile

Last Updated on septembrie 19, 2024 Aeroportul Brașov: FLY LILI anunță reduceri de 20% la biletele de avion valabile pentru toate zborurile 1

Aeroportul Brașov a anunțat în această dimineață că Fly Lili a pus în vânzare bilete de avion cu 20% mai iefine. Promoția este valabilă doar astăzi și mâine.

„FLY LILI anunță reduceri de 20% – valabile pentru toate zborurile!
Doar Joi 19 Septembrie și Vineri 20 Septembrie, poți rezerva zborurile cu o reducere de 20% din prețul biletului pe destinațiile preferate cu plecare și sosire la Brașov GHV.
Zboară direct din Brașov către: Madrid, Nürnberg, München, Stuttgart, Istanbul sau Roma!
Rezervă-ți călătoriile de acum până în martie 2025.
Intră pe site-ul www.flylili.com și rezervă acum!” , scriu cei de la Aeroportul Brașov pe Facebook.

La Aeroportul Braşov vara încă nu s-a terminat
Chiar dacă în România vara s-a terminat, în Turcia este în continare cald şi bine. Drept urmare, agenţiile de turism continuă să pună chartere la dispoziţia braşovenilor şi a celor care trăiesc în judeţele învecinate, pentru sejururi de 7 zile în Antalya. Din cele 28 de zboruri care au loc în această săptămână de la şi la aeroportul din Braşov, cinci sunt chartere spre Antalya, iar unul este spre Creta, Grecia.

În rest, cele două companii aeriene care operează la Braşov, Fly Lili şi Wizz Air, îşi păstrează destinaţiile deja cunoscute: Munchen, Stuttgart, Roma, Nurnberg şi Barcelona – cu Fly Lili şi Londra, Budapesta şi Dortmund – cu Wizz Air.
Urmează ca la sfârşitul acestei luni, Fly Lili să înceapă zborurile spre Istanbul, iar din 14 decembrie spre Madrid, conform BizBraşov.ro.

Previous Story

Cătălina Matei, secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, a fost găsită moartă într-un lac

Next Story

(Video) Ciclonul Boris a ajuns în Italia. Peste 1000 de persoane evacuate. Codul galben de ploi torențiale din România a fost extins de meteorologi. Zonele vizate de vreme severă