Accident Brașov. Un pompier a murit după ce a intrat cu mașina sub un TIR. Șoferului TIR-ului dormea în cabină. „M-am trezit din somn, m-a trezit impactul”

Last Updated on septembrie 28, 2024 Accident Brașov. Un pompier a murit după ce a intrat cu mașina sub un TIR. Șoferului TIR-ului dormea în cabină. „M-am trezit din somn, m-a trezit impactul” 1

Un pompier de la ISU Brașov a avut parte de o moarte violentă după ce ajuns cu mașina sub un TIR.  A murit pe loc după ce s-a izbit cu mașina de remorca unui TIR, parcat pe marginea drumului.

Chiar colegii lui au intervenit la fața locului și l-au scos din autoturismul făcut zob, însă nu l-au mai putut salva.
Accidentul a avut loc vineri dimineață pe Drumul Național 13, care leagă Brașovul de Sighișoara. Pompierul de 33 de ani mergea spre serviciu. Deocamdată, nu se știe din ce cauză a părăsit șoseaua și s-a înfipt, cu mașina, sub remorca staționată pe marginea drumului.

Impactul a fost unul extrem de puternic. pe șosea nu se văd urme de frânare, iar o bucată din plafonul mașinii a rămas pur și simplu lipită de spatele tir-ului, scrie Stirile Pro Tv.

Șoferul tirului dormea în cabină.
Neculai Vasile, şoferul tir-ului: „M-am trezit din somn, m-a trezit impactul. Din pat am sărit între pat și bord. Nu ştiu nimic, era sub remorcă. M-am dat jos, o femeie a sunat la 112.”

Ajunși de urgență la fața locului, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru a-și salva colegul. Poliția face cercetări pentru a stabili cauzele accidentului.
Bărbat: „Poate omul a vrut să intre în peco să își ia cafea, nu l-a observat și a intrat în el.”
Femeie: „O fi avut şi viteză, dar tirul e parcat de aseară aici, nu a fost acum parcat”

ISU Brasov: „Ne exprimăm profundul nostru regret pentru pierderea colegului nostru drag, sg.maj. Olteanu Ciprian – Nicolae, care a decedat în urma unui tragic accident rutier.
Un salvator dedicat, care a contribuit la salvarea a nenumărate vieți, dar care, din nefericire, astăzi nu a mai putut fi salvat.
S-a alăturat armatei pompierilor din ceruri, continuându-și misiunea dincolo de această lume.
Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia îndurerată și de toți cei care l-au cunoscut și apreciat.
Rămas-bun, Ciprian!”

„Un autoturism, care circula din direcția Sighișoara către Brașov, ar fi ieșit în afara părții carosabile, în condiții ce urmează a fi stabilite și a lovit un autocamion staționat.

Din nefericire, în urma impactului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale pentru care echipajele medicale sosite la accident au declarat decesul”, a declarat pentru salutfagaras.ro Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Previous Story

O femeie și-a revenit brusc din comă și a început să cânte. Medic: ”Nu cercetăm minunile lui Dumnezeu”

Next Story

Unde va ninge în acest weekend. Cod portocaliu de ploi torențiale extins pentru Brașov