Brașov. Se deschide magazinul Decathlon de la Coresi, se închide magazinul Decathlon de pe Calea București

Last Updated on august 2, 2024 Brașov. Se deschide magazinul Decathlon de la Coresi, se închide magazinul Decathlon de pe Calea București 1

Compania Decathlon a luat decizia de a muta magazinul de pe Calea București într-o nouă locație, în zona Coresi. Noul magazin se va deschide pe 8 august.

Vă așteptăm de la ora 15:00, în zona Coresi, pe str. Zaharia Stancu, nr. 2A!
Pregătiți-vă pentru o experiență de shopping îmbunătățită, mai mult spațiu pentru a explora echipamentele sportive preferate și distracție pe măsură!”, a fost mesajul reprezentanților magazinului, potrivit Transilvania365.ro.

Suntem mândri să anunțăm că acesta este primul magazin Dectahlon din țară care va oferi sportivilor un concept inovator și o nouă identitate vizuală, cu scopul de aduce sportul mai aproape de toți pasionații, de la începători la experți”, anunță reprezentanții retailerului francez de articole sportive, potrivit Biz Brasov.

Magazinul va avea o suprafață construită de 6.746 mp și o suprafață desfășurată de 7.505 mp, fiind vorba de o clădire cu parter și etaj.
Compania franceză este prezentă pe piaţa de retail sportiv din România din 2009 şi are aproximativ 1600 de angajati, având 31 de magazine deschise în România.

Grupul de origine franceza este al doilea lant de retail de articole sportive din Europa si ocupa la nivel mondial locul al patrulea ca vanzari, dupa Wal-Mart, Intersport si Foot Locker.

Michel Leclercq, fondatorul companiei, a deschis in 1976 primul magazin cu autoservire specializat in vanzarea de articole sportive, in apropierea orasului Lille din nordul Frantei. Divizia de productie a fost infiintata in 1986. Compania are acum divizii specializate pentru cercetare si design, productie, logistica si retail. Actionarii Decathlon sunt Mulliez Group, fondatorul si proprietarul lantului Auchan (44%), familia Leclerq (43%) si angajati ai companiei (13%).

Previous Story

Salvat de câine. S-a întâlnit cu ursoaica și doi pui pe străzile din Bușteni

Next Story

Un om de afaceri a murit după ce a căzut cu ATV-ul într-o râpă. Circula cu soția și băiatul de 10 ani pe același vehicul