Video Reacția unui turist britanic în tren spre Brașov, la clasa 1. Era mai bine la clasa a doua

Last Updated on iulie 5, 2024 Video Reacția unui turist britanic în tren spre Brașov, la clasa 1. Era mai bine la clasa a doua 1

Un turist britanic care vizitează România s-a filmat în timp ce călătorea pentru prima data la clasa 1 cu unul dintre trenurile CFR, de la Gara de Nord spre Braşov. Menţionează că a plătit 9 lire pe un bilet, echivalentul a 52 de lei.

Matthew nu este foarte mulţumit de aspectul vagonului de la clasa 1, spunând că un bilet la clasa a 2-a l-ar fi satisfăcut mult mai mult. A filmat apoi baia vagonului, despre care nu a avut o părere bună, scrie Observator TV.

Nu e aşa de rău, este destul loc între scaune, este destul de spaţios dar nu e nicio masă pentru un vagon de clasa 1. Prima clasă nu este prea impresionantă, ai două prize, un cuier. Credeam că va fi mai bine de atât. O să fiu onest, locurile astea sunt mai bune decât ale mele, au şi masă. Nu este o afacere bună să plăteşti pentru un bilet la clasa 1″.

@matthewhaywoodx £9 first class train ticket in Romania🇷🇴 #fyp #foryoupage #travel #romania #matthewhaywoodx ♬ original sound – MatthewHaywoodX

Modificări în circulația unor trenuri care trec prin Brașov, la final de iulie
Pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară, CFR Călători a anunțat modificări în circulația unor trenuri la final de iulie, scrie Biz Brasov.

În zilele de 27 şi 28 iulie 2024
trenul IR 1645 București Nord –Târgu Mureș va circula conform graficului de circulaţie pe ruta Bucureşti Nord – Malnaş Băi şi va fi anulat pe distanţa Malnaş Băi – Târgu Mureş. Între staţiile Malnaş Băi – Siculeni se va asigura transportul călătorilor cu mijloace auto. Pe ruta Siculeni – Târgu Mureş, trenul IR 1645 va circula ca şi tren IR 12645 cu plecare din Siculeni la ora 17.38 şi sosire în Târgu Mureş la ora 21.45.
trenul IR 1646 va circula pe ruta Târgu Mureş – Siculeni ca şi tren IR 12646 cu plecare din Târgu Mureş la ora 13.22 şi sosire în Siculeni la ora 17.09.

Între staţiile Siculeni – Malnaş Băi se va asigura transportul călătorilor cu mijloace auto. Trenul IR 1646 Târgu Mureș – București Nord va circula conform graficului de circulaţie pe ruta Malnaş Băi – Braşov şi va fi anulat pe distanţa Târgu Mureş – Băile Tuşnad – Malnaș Băi.
trenul IR 1541 Iaşi – Braşov va fi anulat.

În data de 28 iulie 2024
trenul IR 1543 Brașov – Iași va fi anulat.
Pasagerii care au bilete la aceste trenuri și doresc să renunțe la călătorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie”, au precizat reprezentanții CFR Călători.

Previous Story

(Video) Un urs se plimbă liber de câteva nopți prin Grădina Zoologică Târgu Mureș. A atacat o căprioară

Next Story

Copil de 3 ani, cu supradoză de droguri la spital. Medic: “Din discuţiile purtate cu mama, minora ar fi servit o prăjitură de la candy bar”