(Video) Copil de 6 ani mușcat de o femeie de 42 de ani, la mare. Agresoarea a fugit după el pe plajă și l-a și zgâriat

Last Updated on iulie 3, 2024 (Video) Copil de 6 ani mușcat de o femeie de 42 de ani, la mare. Agresoarea a fugit după el pe plajă și l-a și zgâriat 1

Prea multă căldură afectează comportamentul unora. O femeie de 42 de ani a muşcat şi zgâriat un copil de doar 6 ani. Motivul incredibil: copilul o stropise cu un pistol cu apă. Înfuriată, femeia s-ar fi ridicat, a fugit după el și l-a muşcat de mână, scrie Observator TV.

“El doar v-a stropit, atât. Doar v-a stropit şi doamna l-a muşcat şi l-a zgâriat”, a declarat o femeie. Copilul de 6 ani se juca pe plajă, în acel moment, și era supravegheat de părinți.
Din spusele acestora, băiatul ar fi stropit-o, accidental, cu apă pe femeia de 42 de ani care își făcea poze pe plaja. În acel moment, agresoarea ar fi început să îl alerge pe copil, iar atunci când l-a prins pe cel mic l-ar fi zgâriat și mușcat de mână.

Părinții au sunat la 112, iar la fața locului au venit polițiștii. Au găsit-o pe agresoare și i-au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe. În fața agenților, femeia nu a avut nicio explicație pentru gestul ei.

La data de 30 iunie, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Năvodari au fost sesizaţi de un bărbat, de 38 de ani, cu privire la faptul că fiul său, de 6 ani, ar fi fost agresat fizic, pe plajă, de o femeie necunoscută. În scurt timp poliţiştii au identificat-o pe persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv o femeie, de 42 de ani”, au transmis, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, potrivit Hotnews.

Femeie din Bucureşti, arestată preventiv după ce a muşcat mai multe persoane, inclusiv doi poliţişti, în Sectorul 1
O femeie de 29 de ani din Capitală a fost reținută pentru mai multe acuzații, inclusiv cea de ultraj, după ce în urmă cu o săptămână, fiind sub influența alcoolului, a făcut scandal și a mușcat două persoane, dar și pe polițiștii veniți să vadă ce s-a întâmplat, au declarat miercuri, 26 iunie, surse apropiate anchetei pentru Libertatea. În aceeași seară, a fost arestată preventiv.

Incidentul s-a petrecut pe 19 iunie, pe o stradă din Sectorul 1, aproape de Parcul Bazilescu, unde sunt case. Doi vecini, soț și soție, au auzit gălăgie și zgomote la o vecină și, crezând că își lovește copilul de 10 ani, cei doi au mers la ușa casei tinerei de 29 de ani să o întrebe ce are cu copilul, au precizat sursele citate pentru Libertatea.

Deranjată că vecinii au venit să îi ceară socoteală, femeia, aflată sub influența alcoolului, a devenit agresivă și i-a mușcat pe cei doi soți, de 51 și 50 de ani. Văzând comportamentul femeii, cei doi au plecat, dar tânăra s-a dus după ei și a făcut scandal în continuare, a tras de gard și i-a amenințat.

Previous Story

(Foto) Primăria Brașov desființează stațiile de pe Lungă (sens Bartolomeu) și le mută pe De Mijloc

Next Story

(Video) A nins lângă Brașov. „Ce frumos “plouă”…ninge!!!”