(Video) A nins lângă Brașov. „Ce frumos “plouă”…ninge!!!”

Last Updated on iulie 3, 2024 (Video) A nins lângă Brașov. „Ce frumos "plouă"...ninge!!!” 1

La Brașov plouă torențial de azi-dimineață iar la Dâmbovicioara, Argeș a nins. Ploaia s-a transformat în fulgi de zăpadă, acoperind zona cu un strat subțire.

În ciuda sezonului de vară, localitatea Dâmbovicioara din județul Argeș a fost martora unei fenomene meteorologice neobișnuite. Ploaia s-a transformat brusc în fulgi de zăpadă, acoperind pământul cu un strat subțire de zăpadă albă, într-un peisaj desprins parcă din plinul iernii, scrie Antena 3.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unei cabane din zonă arată cum fulgii căzând liniștit au creat o atmosferă de iarnă timpurie. Cabana, situată la o altitudine de aproape 1000 de metri în Munții Piatra Craiului, a fost martora acestui fenomen surprinzător, care a captat atenția locuitorilor și a turiștilor deopotrivă.

Cabana Brusturet: „Ce frumos “plouă”…ninge!!!”

România, lovită de ploi și furtuni
După codul galben de furtuni, România s-a confruntat cu un cod portocaliu de vreme severă.

Furtunile s-au extins în aproape toată țara și au făcut prăpăd în mai multe regiuni.
Doar câteva minute au fost suficiente pentru ca mai multe străzi, dar și case din Suceava să fie inundate. Din cauza ploilor torențiale, pompierii au fost nevoiți să intervină și să scoată apa din locuințele oamenilor. Totodată, timp de 20 de minute a plouat torențial și în Mureș. Copacii au fost doborâți la pământ, iar mai multe case au fost inundate. În Iași, două persoane au scăpat ca printr-o minune, după ce un copac a căzut peste mașina în care se aflau, scrie Wowbiz.ro.

Mai mult decât atât, în Maramureș situația a fost și mai gravă. La Văleni, rafalele puternice au doborât o pădure de brazi, spre uimirea localnicilor. Aceștia sunt speriați și spun că nu s-au mai confruntat niciodată cu așa ceva. De menționat este faptul că specialiștii în domeniu amintesc de un fenomen numit „vânt de forfecare”, mai exact rafale de peste 90 de km pe oră.

Previous Story

(Video) Copil de 6 ani mușcat de o femeie de 42 de ani, la mare. Agresoarea a fugit după el pe plajă și l-a și zgâriat

Next Story

Brașov. A început Târgul de Carte Gaudeamus, în Piața Sfatului