(Foto) Ce subiecte au picat la Română la BAC 2024. Ce au avut de rezolvat elevii

Last Updated on iulie 1, 2024 (Foto) Ce subiecte au picat la Română la BAC 2024. Ce au avut de rezolvat elevii 1

Zile cu emoții pentru absolvenții de liceu care au început astăzi examenul de Bacalaureat  cu examenul la Limba și Literatura Română. Subiectele la Limba și literatura română de la BAC 2024 au apărut în spațiu public. Subiectele vor fi diferite în funcție de profilul terminat: uman sau real, scrie Stirile Pro TV.

La subiectul al III-lea, proba scrisă la română, elevii au avut de scris un eseu de minimum 400 de cuvinte despre particularitățile unui personaj dintr-o nuvelă studiată. La Subiectul I, candidaţii au primit un text de Gabriel Dimisianu, pe baza căruia au avut de rezolvat mai multe cerințe. Apoi, la cel de-al doilea subiect, elevii au avut de prezentat rolul notațiilor autorului într-un text dat.

(Foto) Ce subiecte au picat la Română la BAC 2024. Ce au avut de rezolvat elevii 2 (Foto) Ce subiecte au picat la Română la BAC 2024. Ce au avut de rezolvat elevii 3

 

Subiectele, publicate oficial după ora 15:00
Ministerul Educației va publica subiectele de la BAC 2024 și baremele de corectare după ora 15:00, pe site-ul subiecte.edu.ro, anunță Hotnews.

Potrivit Ministerului Educației, peste 134.000 de candidați (peste 119.000 din promoția curentă și peste 15.000 din seriile anterioare) sunt așteptați să susțină examenul de bacalaureat în această sesiune (toate probele sau, în funcție de rezultatele obținute în sesiunile anterioare și recunoscute ca atare, doar probele nepromovate).

Previous Story

(Foto) 2 copii și 3 adulți au murit pe loc după ce o cisternă și o mașină s-au ciocnit pe DE 85

Next Story

Actrița Paula Chirilă: „Cum să coste două înghețate 80 de lei în centrul Sibiului? Două globuri costă cât un tort de înghețată scump de la Mega”