Actrița Paula Chirilă: „Cum să coste două înghețate 80 de lei în centrul Sibiului? Două globuri costă cât un tort de înghețată scump de la Mega”

Last Updated on iulie 1, 2024 Actrița Paula Chirilă: „Cum să coste două înghețate 80 de lei în centrul Sibiului? Două globuri costă cât un tort de înghețată scump de la Mega” 1

Vânzătorii de înghețată din Sibiu fac o șmecherie legală: vând înghețată la kilogram. Dacă în Brașov prețul este pentru o singură cupă, acolo este afișat prețul la suta de grame. Și ajungi să plătești și 40 de lei pentru o înghețată. În Brașov prețul la o cupă este de 9-10 lei, la Big Little Festival a fost de 12 lei.
După ce zilele trecute actrița Paula Chirilă s-a plâns de prețul înghețatei din Sibiu, plătind 80 de lei pe două înghețate cu câte două cupe, Turnul Sfatului a mai dat o tură prin centrul orașului pentru a vedea care este prețul pe care îl plătim pentru o înghețată.

Prețurile afișate la vitrinele care au cântare sunt informative, iar în momentul în care înghețata este cântărită, cantitatea este mai mare decât cea care este scrisă pe panouri pentru o cupă și, în consecință, prețul crește odată cu cantitatea. Reporterii au cumpărat patru înghețate cu câte trei cupe fiecare, de la patru vitrine diferite. Cea mai ieftină a fost 27 de lei, iar cea mai scumpă – 47,7 lei.

Acolo unde înghețata nu este cântărită, prețul este mai mic: am plătit preț fix de 27 de lei (3 cupe x 9 lei/cupă).

Zilele trecute, actrița Paula Chirilă s-a aflat la Sibiu și a fost uimită de prețul înghețatei din centrul orașului. A plătit pe două înghețate cu câte două cupe 80 de lei.

Două globuri costă cât un tort de înghețată scump de la Mega. Este foarte scumpă înghețata, aici, la Sibiu. Ferească Dumnezeu să mergi prin centru, pleci fără un rinichi, să amanetezi inelele, verigheta, ceasul, lași nevasta, copiii. Totul e frumos, mai puțin înghețata asta care a fost, oameni buni, domnu-le eu nu sunt zgârcită, că eu sunt un om foarte generos și uneori arunc nesăbuit cu banii în stânga dreapta, și cumpăr chestii care uneori nu merită, măi dar asta chiar nu merită. Cum să coste două înghețate 80 de lei?

Două înghețate 80 de lei în centrul Sibiului? Eu cred că nici dacă eram în Paris nu costau atât de mult, mă costa cu tot cu bilet de avion, în Italia, cred că ajungeam cu low cost, beam o cafea, mâncam o înghețată la Roma și mă întorceam cu banii ăștia. Cum e posibil așa ceva? Incredibil”, a spus aceasta, conform G4Media.

Previous Story

(Foto) Ce subiecte au picat la Română la BAC 2024. Ce au avut de rezolvat elevii

Next Story

Brașovul este sub cod galben de caniculă iar apoi intră sub cod galben de furtună