Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Fly Lili a anulat toate zborurile de la Aeroportul Brașov și Aeroportul Sibiu

Fly Lili a anulat toate zborurile de la Aeroportul Brașov și Aeroportul Sibiu

Last Updated on iulie 2, 2024 Fly Lili a anulat toate zborurile de la Aeroportul Brașov și Aeroportul Sibiu 1

Aeroportul Brașov a pierdut iar zboruri regulate după ce compania Fly Lili a anulat astăzi toate cursele, până luni, 15 iulie. Compania a anulat toate zborurile și de la Aeroportul Sibiu.

După ce vineri, zborurile spre München și Stuttgart au fost operate normal, pentru cursele programate duminică (Roma, Nurnberg și Thessaloniki) Fly Lili nu a mai avut niciun avion la dispoziție. Nici zborul de astăzi, către Roma, nu a mai fost operat, din același motiv, scrie Biz Brasov.

Reamintim, la momentul la care compania aeriană a anunțat începerea zborurilor de la Brașov ( ianuarie 2024), un avion Airbus A319, programat să fie bazat AIBG, era în proceduri de verificare/înmatriculare, la Craiova. Aceste proceduri s-au prelungit mai mult decât era prevăzut, astfel încât nici acum, după 8 luni, aeronava nu a primit undă verde să intre în trafic.

Pe contul de Facebook Aeroportul International Brasov-Ghimbav/Noutati/Anunturi Generale au scris diverși călători: „Tocmai mi-au anulat zborul către Stuttgart de vineri”; „Și zborul de joi de la Brasov la Nürnberg”, scrie mytex.ro.

O altă persoană a comentat pe contul de Facebook Fly Lili: „Azi am primit email că s-a anulat zborul din München de pe 8.07. Sunt foarte dezamăgită! Special am cumpărat biletele de la Fly Lili, chiar dacă erau mai scumpe, pentru a susține dezvoltarea Aeroportului Brașov, dar am ajuns să zbor tot pe aeroportul din București. Și acum am luat biletele cu preț dublu, plus drumul de la București la Brașov. Bună afacere am făcut…”.

Fly Lili a amânat pentru septembrie debutul pe Aeroportul Sibiu
Fly Lili a decis să amâne cu două luni cele cinci rute aeriene care urmau să devină operabile din luna iulie 2024, de pe Aeroportul Internațional Sibiu. Potrivit boardingpass.ro, acestea au fost amânate pentru luna septembrie, scrie sibiu100.ro

Situația se datorează, susțin reprezentanții companiei, procesului de înmatriculare a unor aeronave pe care aceasta le-a achiziționat, termenul fiind mult mai mare decât cel prevăzut.
Cursele amânate sunt cele de pe rutele Munchen, Stuttgardt (Germania), Roma și Milano (Italia) și Barcelona (Spania).

Astfel, compania Fly Lili a anulat toate zborurile planificate pentru a fi operate de pe Aeroportul Sibiu în lunile iulie și august. Compania aeriană nu a făcut deocamdată încă un anunț oficial privind anularea curselor.

În prezent, compania Fly Lili operează cu două aeronave Airbus A320. Adițional, Fly Lili a închiriat de câteva săptămâni un avion Airbus A321, cu tot cu echipajul de zbor, de la compania portugheză Hi Fly.

DAN AIR:Dragi pasageri,
În ultimele zile, unii dintre dumneavoastră au întâmpinat întârzieri sau chiar reprogramări ale zborurilor. Înțelegem disconfortul și neplăcerile cauzate de aceste situații și ne cerem scuze pentru inconvenientele aduse călătoriilor dumneavoastră.
Vă informăm că aceste probleme nu sunt izolate doar la compania noastră, ci fac parte dintr-un fenomen mai amplu care afectează întreaga industrie aviatică din Europa.

Cu toate acestea, în luna iunie din totalul zborurilor efectuate de compania noastră:
✅83% au fost operate
🗓️15% reprogramate
😔2% anulate
În timpul sezonului estival, spațiul aerian devine supraaglomerat, iar condițiile meteorologice severe și restricțiile impuse de acestea, alături de deficitul de controlori de trafic aerian, conduc la modificări ale orarelor de zbor, la întârzieri acumulate de ore în șir, iar în cele mai nefericite cazuri la reprogramarea zborurilor.

Compania DAN AIR depune eforturi considerabile pentru a minimiza impactul acestor modificări asupra dumneavoastră, pasagerii noștri. Mai mult, lucrăm la urgentarea înmatriculării celui de-al doilea avion pe care îl vom dedica operațiunilor regulate de la Bacău, așa cum am promis, și astfel vom putea mări frecvențele de zbor săptămânale pentru destinațiile noastre.

📩Totuși, vă rugăm să aveți în vedere că orarele de zbor pot suferi schimbări în perioada următoare. Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente informații, vă recomandăm să verificați constant notificările trimise de compania noastră.📲
De asemenea, dacă în urma modificărilor vă doriți reprogramarea zborurilor sau rambursarea, puteți completa formularul dedicat de pe site-ul nostru sau Chat-ul nostru din colțul din dreapta jos al paginii ➡️ www.danair.ro, acolo unde colegii noștri vă vor ajuta cu soluționarea cererilor.

Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare și vă asigurăm că facem tot posibilul pentru a vă oferi o experiență de călătorie cât mai plăcută și sigură.
Cu respect,
Echipa DAN AIR”

Previous Story

(Video) O pădure de brazi a fost pusă la pământ de o furtună care a durat 10 minute

Next Story

Fly Lili explică de a anulat zborurile de la Aeroportul Brașov. A vândut bilete fără să aibă avioane la dispoziție