Dani Oțil, atins de ursoaică în pădure. „Ursul lovește cu umărul, nu știu dacă știți treaba asta. Nu neapărat mușcă, vrea să te dea întâi jos și după aia să te atace”

Last Updated on iulie 18, 2024 Dani Oțil, atins de ursoaică în pădure. „Ursul lovește cu umărul, nu știu dacă știți treaba asta. Nu neapărat mușcă, vrea să te dea întâi jos și după aia să te atace” 1

Dani Oțil a dezvăluit că a avut o întâlnire, la propriu, cu o ursoaică, în pădure. Matinalul de la Super Neatza este practicant de enduro și merge des la munte.

Nici nu știu cum să abordez acest subiect, pentru că de când am văzut știrile cu ursul mi-am adus aminte că pentru noi, oamenii de pădure, știrile astea sunt mult mai dese și mai vechi. Nu tot timpul seara la Observator afli că un cioban a fost atacat de oi, nu tot timpul afli că ursul fură oaia la subraț. Lucrurile au luat-o razna.

Sunt tot mai mulți urși în pădurile noastre și sunt tot mai apropiați de om, dar nu sunt eu în măsură să povestesc lucrurile astea, pentru că există oameni care trăiesc printre ei și se pricep mai bine. În perioada în care ieșim să mergem la picior sau cu bicicleta ar trebui să ne luăm niște măsuri”, a spus Dani Oțil, conform Antena 1.

Dani Oțil, despre o experiență periculoasă în pădure: „„Sunt, statistic vorbind, printre puținii sportivi din România atinși real de urs”
Matinalul de la Super Neatza a mărturisit că el a fost vinovat pentru incident, deoarece a speriat ursoaica cu pui.

Sunt, statistic vorbind, printre puținii sportivi din România atinși real de urs. Ursul lovește cu umărul, nu știu dacă știți treaba asta. Nu neapărat mușcă, vrea să te dea întâi jos și după aia să te atace… Mă rog, am trecut prin treaba asta numai pentru că am speriat ursul care se plimba împreună cu puiul. Consider că eu am greșit aici, nu neapărat el. Problema este că treaba asta se întâmpla la mai puțin de un kilometru de o cabană foarte cunoscută din România‘, a adăugat Dani Oțil.

Urs semnalat în Parcul Central din Sinaia
Un utilizator Facebook a semnalat joi un urs în Parcul Central din Sinaia. ”Vă doresc o zi minunată! La plimbare prin parc!”, a scris utilizatoarea.
Postarea vine pe fondul știrilor zilnice despre apariția urșilor în localitățile de munte sau de deal, conform G4Media. Săptămâna trecută, o tânără a fost ucisă de un urs pe traseul Jepii Mici, din Munții Bucegi.

Previous Story

Inundații în Brașov, după ploaia torențială

Next Story

O tânără a fost găsită moartă într-o piscină. Polițiști: „A intrat în piscină sa înoate şi nu a mai ieşit”