Accidente Brașov. 5 răniți la ieșire spre Predeal. 3 răniți la Vlădeni

Last Updated on iulie 31, 2024 Accidente Brașov. 5 răniți la ieșire spre Predeal. 3 răniți la Vlădeni 1

Intervenție a echipelor de salvare în această seară la un accident rutier, produs pe DN1, între localitățile Vlădeni și Persani. Din primele informații, în accidentul rutier au fost implicate 2 autoturisme, conform Biz Brașov.

Au rezultat 3 victime neîncarcerate, conștiente și cooperarante, care sunt evaluate la fața locului de către echipajele medicale, scrie mytex.ro
Astfel:
– bărbat de 24 de ani, evaluat la fața locului de echipajul SMURD, fără mărci traumatice, refuză transportul la spital;
– bărbat de 37 de ani, cu traumatism toracic și abdominal, transportat spre spital de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Brașov;
– bărbat de 68 de ani, cu traumatism toracic și edem pulmonar, transportat spre spital de către echipajul SMURD cu medic.

Accident cu 5 victime, la ieșire din Brașov spre Predeal!
Concomitent cu accidentul produs între localitățile Vlădeni și Perșani, pompierii brașoveni au intervenit și la un alt accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme, produs la ieșirea din municipiul Brașov spre Predeal.
La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, 3 echipaje SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Brașov cu medic.

Din accident au rezultat 5 victime, dintre care 3 adulți și 2 minori. Toate victimele sunt conștiente și cooperante, fiind evaluate în aceste momente de echipajele medicale prezente la fața locului.
Misiunea este în dinamică, revenim cu detalii”, a informat sergent major Kinga Bordea – ISU Brașov, potrivit mytex.ro.

Femeie rănită într-un accident la Arpașu de Jos, provocat de un brașovean
Polițiștii rutieri sibieni intervin la un accident produs pe DN 1, la ieșirea din localitatea Arpașu de Jos spre Sibiu.

Accidente Brașov. 5 răniți la ieșire spre Predeal. 3 răniți la Vlădeni 2

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea o autoutilitară spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din jud. Brașov a virat la stânga fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe aceeași direcție, al cărui șofer, cetățean străin în vârstă de 56 de ani, era angajat în efectuarea manevrei regulamentare de depășire”, transmite IPJ Sibiu, conform Bună Ziua Făgăraș.

O femeie în vârstă de 52 de ani, de cetățenie străină, care se afla în autoturism, a fost transportată la spital conștientă, după ce a fost rănită în urma impactului.

Previous Story

Medic mort într-un accident. A fost aruncat din maşina decapotabilă, pe câmp, pentru că nu purta centură

Next Story

Un şofer care a rămas pieton şi a fost amendat 1.000 de lei după ce a claxonat Poliţia a câştigat procesul