Urs la plimbare în centrul stațiunii Poiana Brașov

Last Updated on iunie 11, 2024 Urs la plimbare în centrul stațiunii Poiana Brașov 1

Momente dificile în Poiana Brașov pentru turiștii care au ales o plimbare de seară Un urs circula nestingherit pe străzile din centrul stațiunii Poiana Brașov, fără să pară deranjat de oameni sau mașini.

Plimbarea ursulețului a fost filmată de Roxana Cojocea, care spune în filmare că în zonă erau și turiști la terasă. La un moment dat, după plimbarea pe străzile din stațiune, ursul intră în parcarea unui hotel din Poiana Brașov, scrie Radio Romania Brasov.

Urșii au început să coboare tot mai des în Poiana Brașov în ultima vreme. La fel se întâmplă și în Brașov, acolo unde animalele sunt filmate la ghenele de gunoi.

Un urs a rupt gardul unităţii militare din Dej, s-a plimbat prin oraş, apoi s-a ascuns de jandarmi. 
Alertă în Dej. Un urs a fost observat de localnici cum se plimba nestingherit pe străzile oraşului. Animalul a fost văzut pentru prima dată, ieri dimineaţă, când a rupt gardul unităţii militare de pe Dealul Florilor şi a fugit prin pădure. Seara, după câteva ore ursul şi-a făcut apariţia în centrul oraşului.

“Ia, ce fuge! Hello! Brumi! Hai să mergem cu maşina după el! Hai să mergem!”, se aude pe imaginile filmate de martori, conform Observator Tv.

Localnicii au primit un mesaj RO-Alert de avertizare. Iar mai mulţi poliţişti şi jandarmi au sosit la faţa locului pentru a-l prinde şi tranchiliza, însă până la sosirea veterinarului, animalul a reusit să îşi piardă urma prin parcul mare din oraş şi a fugit către Viile Dejului. Acum este căutat de către autorităţi.

Previous Story

Reacția profesorilor după discursul elevei Iulia, șefa de promoție care a spus că școala a învățat-o să mintă

Next Story

ZOO Brașov: „Ziua Internațională a Râsului”, evenimente pentru copii