Surse: S-a aflat cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită moartă pe câmp

Last Updated on mai 29, 2024 Surse: S-a aflat cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită moartă pe câmp 1

Antena 3 CNN a obținut rezultatele preliminare ale autopsiei efectuate pentru a stabili cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită moartă pe câmp, în Dolj, după ce a dispărut din fața casei.
Poliţiştii au deschis, marți, dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul Raisei, fetița de doi ani și jumătate din Dolj, găsită moartă pe câmp, la doar câteva sute de metri de locuinţă.

Acum, ies la iveală informații care confirmă faptul că aceasta a fost ucisă cu cruzime.
Potrivit surselor Antena 3 CNN, copila ar fi murit prin asfixiere mecanica prin strangulare, iar pe corp au fost găsite și multe leziuni prin înțepare.

În acest moment, vărul fetei este principal suspect, însă anchetatorii nu au reușit să strângă toate probele împotriva sa, spun sursele Antena 3 CNN. Potrivit acestora, comunicarea cu suspectul este foarte dificilă, acesta nefiind coerent în declarații.

Părinţii Raisei, care sunt acum la muncă în Spania, au declarat, marți, că au fost amenințați de mai multe ori cu moarte de cămătari. Ar avea datorii mari la ei şi se tem că au acţionat acum ca să-i sperie să plătească. Este una din pistele pe care le au şi anchetatorii, după ce au vorbit cu cei doi.

“Da, avem datorii. Am spus la Poliţie că am bănuit. Am vorbit şi cu comandantul care mi-a spus că au căutat în zona aia de 3-4 ori şi nu au găsit-o”, au spus părinţii Raisei în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

Suspect este și faptul că unele persoane din familia Raisei ar fi încercat să ducă pe piste greșite echipele Centrului Național de Educare Canină, chemate să ajute la căutări cu opt câini. Acestea ar fi adus o bluză care nu ar fi aparținut Raisei, scrie Stirile Pro Tv.

Reprezentant al Centrului Național de Educare Canină: „Din punctul meu de vedere am fost puțin induși în eroare în funcție de informațiile pe care le-am primit. Am aflat foarte târziu care sunt punctele zero unde stă copilul. Problema a fost până când ne-au lăsat să intrăm și să căutăm corect.”

Semne de întrebare ridică și faptul că rudele fetei au spus ințial că aceasta ar fi dispărut din fața locuinței unei mătuși, dar – ulterior – în anchetă au fost descoperită o cameră de supraveghere care ar fi filmat-o pe Raisa când intra în curtea casei.

Trupul Raisei a fost dus la Serviciul de Medicină Legală din Dolj. Până ca un legist să se pronunțe, se vorbește tot mai mult de o crimă.

Raisa era crescută de bunici și uneori mai stătea și cu o mătușă. Mama ei este plecată la muncă în Marea Britanie.

Previous Story

O firmă din Brașov a creat mâncarea gătită la pungă. Ciorbă de burtă la 5,9 lei sau varza călită cu afumătura la 6,4 lei

Next Story

1 iunie, Brașov. Activități pentru copii în Piața Sfatului, Parcul Titulescu, Cetățuia, Teatrul Arlechino, Piața Sf. Ioan, Parcul Trandafirilor, Parcul Tractorul, Zoo Brașov sau Centrul Civic. Programul evenimentelor