Șarpe prins de jandarmi  pe trotuarul din fața unui supermarket

Last Updated on mai 27, 2024 Șarpe prins de jandarmi  pe trotuarul din fața unui supermarket 1

Șerpii au început să dea târcoale zonelor locuite, odată cu încălzirea vremii. Așa că oamenii au sunat panicați după ajutor, iar salvatorii au intervenit deja în mai multe locuri.

În parcul copiilor din Reșița, părinții au observat o astfel de reptilă prin iarbă, lângă cei mici. Jandarmii au capturat animalul neveninos. Apoi, l-au eliberat la marginea orașului, scrie Stirile Pro Tv.

Și la Bușteni, militarii au fost chemați să prindă un șarpe de pe un trotuar din fața unui magazin. Lighiaona – ce era un pericol pentru populație – a fost pusă într-un sac și dusă departe de zonele aglomerate.

Astăzi, în jurul orei 13.45, Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova a fost sesizat prin apel 112, cu privire la prezența unui șarpe pe trotuarul din apropierea supermarkerului Penny din orasul Bușteni. În zona indicată fost direcționat un echipaj de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Bușteni care a prins șarpele și ulterior l-a eliberat într-o zonă în care nu mai reprezenta un pericol pentru cetățeni”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Prahova, scrie Biz Brasov.

Previous Story

Aeroportul Brașov. TAROM și alte trei companii încep zborurile spre Antalya, Heraklion, Hurghada, Hammamet. Wizz Air amână începerea zborurilor spre Budapesta. Din iulie, se va zbura la Bologna

Next Story

Video Brașov. S-a deschis sezonul la Koa Wakepark & Lounge. „Alege sa bei o cafea gustoasa pe terasa, chiar deasupra lacului”