Video Brașov. S-a deschis sezonul la Koa Wakepark & Lounge. „Alege sa bei o cafea gustoasa pe terasa, chiar deasupra lacului”

Last Updated on iunie 2, 2024 Video Brașov. S-a deschis sezonul la Koa Wakepark & Lounge. „Alege sa bei o cafea gustoasa pe terasa, chiar deasupra lacului” 1

Fratele mai mic la “Yaz”-ului este Koa Wakepark & Lounge. Oaza ta de relaxare si voie buna se afla la doar 12 km de Brasov, in Harman.
Recomandam sa te rasfeti cu bauturi delicioase si racoritoare din meniul exclusiv Koa.

Gusta din preparatele variate si spune-ne care este preferatul tau!
Poti opta pentru o zi de plaja la cele 60 locuri disponibile sub umbrare/ pe beanbags, chiar la malul lacului. Nu uita sa faci rezervare!
Alege sa bei o cafea gustoasa pe terasa, chiar deasupra lacului. Daca esti pasionat de wakeboarding sau esti curios “cu ce se mananca”, te asteptam pe lac.

Noi avem instructorii si echipamentele, tu vii cu good vibes/voie buna si chef de dat! In zilele cu soare, haide sa faci o plimbare cu Stand Up Paddle-ul.

KOA Wake Park & Lounge:
24 mai la 15:29 · Harman ·
Am deschis sezonul 2024.
Va asteptam.
#summer is #on
Let the #fun #begin

Video Brașov. S-a deschis sezonul la Koa Wakepark & Lounge. „Alege sa bei o cafea gustoasa pe terasa, chiar deasupra lacului” 2 Video Brașov. S-a deschis sezonul la Koa Wakepark & Lounge. „Alege sa bei o cafea gustoasa pe terasa, chiar deasupra lacului” 3 Video Brașov. S-a deschis sezonul la Koa Wakepark & Lounge. „Alege sa bei o cafea gustoasa pe terasa, chiar deasupra lacului” 4 Video Brașov. S-a deschis sezonul la Koa Wakepark & Lounge. „Alege sa bei o cafea gustoasa pe terasa, chiar deasupra lacului” 5 Video Brașov. S-a deschis sezonul la Koa Wakepark & Lounge. „Alege sa bei o cafea gustoasa pe terasa, chiar deasupra lacului” 6

Bar, restaurant, terasă lounge. Locul unde poți practica wakeboard în Brașov. Deasemenea poți să încerci SUP și kayak.
Wake Park Koa
Tarife wakebord:
Marți-Vineri: 40 lei/10 min (echipament inclus )
Sâmbătă-Duminică: 50 lei/10 min (echipament inclus )

Previous Story

Șarpe prins de jandarmi  pe trotuarul din fața unui supermarket

Next Story

 Zoo Brașov, de 1 Iunie: Carnavalul Animalelor cu Filarmonica Brașov. Copiii până în 14 ani beneficiază de intrare gratuită