O nouă ediție a Talciocului de lângă Mestecănișul de la Reci, în weekend

Last Updated on iunie 1, 2024 O nouă ediție a Talciocului de lângă Mestecănișul de la Reci, în weekend 1

O nouă ediție a Talciocului de lângă Mestecănișul de la Reci va avea loc weekendul acesta, în zilele de 1 și 2 iunie, eveniment la care sunt așteptați să participe atât colecționarii de obiecte vintage și pasionații de antichități, cât și persoanele care dețin obiecte pe care nu le mai folosesc, dar care își pot găsi utilitatea într-o nouă locuință.

Talciocul de lângă Mestecăniș este un eveniment excepțional, în care se îmbină atmosfera de târg cu cea culturală. Este un târg de vechituri, specializat în schimbul de articole uzate, destinat în principal persoanelor particulare, unde poți găsi o varietate de obiecte: de la colecții diverse, obiecte de decor, cărți, haine, mobilier, și până la comori descoperite recent sau lucruri uitate.

Dacă dorești să participi ca și comerciant, poți vinde lucrurile pe care le consideri inutile și care au stat până acum în praf, în pod, pivniță, garaj sau dulap. Fie că sunt obiecte vechi și prețioase, tablouri, bijuterii, haine pentru copii, obiecte de care te-ai săturat, cărți răsfoite de multe ori sau niciodată deschise, orice ocupă spațiu (…) Debarasează-ți șura, bucătăria de vară, podul, beciul, scoate toate catrafusele din, de pe și de sub dulap, și hai cu ele la talcioc, poate altul se bucură de ele”, transmit organizatorii., conform weradio.ro.

Persoanele vor să participe în calitate de comercianți își pot rezerva locurile fie prin e-mail, la adresa: crossroadsroute11@gmail.com, fie telefonic, la numărul: 0771 513 513. Tariful pentru participarea la Talcioc este 50 de lei/zi (plata la fața locului), scrie Biz Brasov.

Prima ediție a Talciocului de lângă Mestecănișul de la Reci a avut loc în luna august a anului trecut.

Previous Story

1 iunie, Brașov. Activități pentru copii în Piața Sfatului, Parcul Titulescu, Cetățuia, Teatrul Arlechino, Piața Sf. Ioan, Parcul Trandafirilor, Parcul Tractorul, Zoo Brașov sau Centrul Civic. Programul evenimentelor

Next Story

Aktor a început să sape al doilea tunel de pe tronsonul Apața-Cața a căii ferate Brașov – Sighișoara