O brașoveancă a obținut daune de la Primărie, în valoare de peste 40.000 de lei, după ce s-a accidentat într-o groapă de pe strada De Mijloc

Last Updated on mai 24, 2024 O brașoveancă a obținut daune de la Primărie, în valoare de peste 40.000 de lei, după ce s-a accidentat într-o groapă de pe strada De Mijloc 1

Primăria Brașov este bună de plată pentru prejudiciile produse unor cetățeni, din cauza gropilor. Este și cazul unei brașovence, care s-a accidentat anul trecut și și-a rupt tibia într-o groapă nesemnalizată de pe strada De Mijloc. Aceasta a decis să acționeze în instanță municipalitatea brașoveană (acțiune în răspundere delictuală), iar, în primă instanță, judecătorii i-au dat dreptate și au dispus ca Primăria să îi achite femeii daune materiale și morale.

„Obligă pârâtele (Primăria și Consiliul Local Brașov – n.r.) la plata către reclamantă a sumei de 1.850 lei cu titlu de daune materiale şi a sumei de 40.000 lei cu titlu de daune morale. Respinge restul pretenţiilor ca neîntemeiate. Obligă pârâta la plata sumei de 2.125 lei cu titlu de cheltuieli de judecată către reclamant”, se precizează în soluția pe scurt a Judecătoriei Brașov.

Edilii chemaseră în garanție operatorul telecom RCS&RDS, însă cererea a fost respinsă de către judecători. Și celelalte pretenții ale reclamantei au fost respinse.
Hotărârea Judecătoriei Brașov a fost emisă săptămâna aceasta și poate fi atacată cu apel în 30 de zile de la comunicare. Reprezentanții Primăriei au declarat pentru BizBrașov că vor face apel împotriva acestei decizii.

Recent, Primăria a primit o sancțiune și din partea Poliției Rutiere, tot din cauza gropilor, după ce un șofer și-ar fi avariat mașina pe strada 13 Decembrie, în zona Rulmentul.

Un autobuz RATBV a ajuns în curtea unei case
Un autobuz RATBV (Brașov) a ajuns în curtea unei case, în această după-amiază, în zona Lunca Câlnicului. Accidentul a avut loc în jurul orelor 13.30, scrie mytex.ro.

O brașoveancă a obținut daune de la Primărie, în valoare de peste 40.000 de lei, după ce s-a accidentat într-o groapă de pe strada De Mijloc 2
Autobuzul, cu indicativul 520, a părăsit partea carosabilă și a intrat în gardul unei case, oprindu-se în curte.
Accidentul s-ar fi produs după ce șoferul nu a asigurat autovehiculul, iar acesta a luat-o la vale.
Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime! Imaginile au fost preluate de pe un grup de trafic.

Previous Story

Brașov. Au fost readuse lebedele pe lacul Cetății Făgăraș. O pereche albă și una neagră

Next Story

Destinație de vacanță pentru brașoveni. Se deschide noua terasă Aquarelle de la Ramatuelle. Piscină Infinity Pool vast de 600 mp, VIP Lounge și un restaurant mediteranean