Fly Lili va zbura din Braşov spre Franţa şi Israel. Compania începe zborurile și de pe Aeroportul Sibiu

Last Updated on mai 22, 2024 Fly Lili va zbura din Braşov spre Franţa şi Israel. Compania începe zborurile și de pe Aeroportul Sibiu 1

Compania Fly Lili va opera începând din data de 20 iulie 2024 cinci zboruri de pe Aeroportul Internaţional Sibiu către Nürnberg şi Stuttgart (Germania), Milano-Malpensa şi Roma-Fiumicino (Italia) şi Barcelona (Spania). Preţurile biletelor încep de la 99 de euro per segment de zbor, potrivit unui comunicat de presă transmis de companie.

Fly Lili are o flotă formată din aeronave Airbus A321, A320 şi A319. Compania a anunţat luna trecută că va începe să efectueze din data de 15 iunie 2024 zboruri pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav către München, Nürnberg, Stuttgart, Roma, Salonic şi Istanbul, iar din luna iulie către Milano şi Barcelona. Pentru perioada de sfârşit de an sunt planificate destinaţii suplimentare din Braşov spre Franţa şi Israel, scrie brasov.net.

Compania aeriană Fly Lili își propune 200 de mii de pasageri pe an, din Sibiu
Compania aeriană Fly Lili a lansat astăzi oficial noile rute de pe Aeroportul Internațional Sibiu, valabile din luna iulie: Roma, Milano, Barcelona, Stuttgart și Nürnberg. Unele zboruri vor avea o frecvență de trei ori pe săptămână, altele de două ori pe săptămână și vor fi operate cu aeronave din familia Airbus A320 (A321, A320 și A319), anunță Turnul Sfatului.

Prețurile biletelor pentru noile destinații încep de la 99 de euro (aproximativ 480 de lei) și ajung până la 149 de euro (aproximativ 740 de lei), în varianta „basic”. În pachetul de călătorie Basic, beneficiezi de un bagaj mic de mână (6kg) și un bagaj mare de mână (10kg). Compania mai oferă alte două tipuri de pachete, Comfort și Premium, fiecare incluzând o serie de facilități suplimentare.

Suntem o companie aeriană în dezvoltare şi am acordat o atenţie deosebită pregătirilor necesare înainte de a deschide aceste noi rute. Primul pas l-am făcut la Sibiu, un aeroport cu un mare potenţial de creştere. Odată cu extinderea flotei noastre, continuăm să creştem la Aeroportul Internaţional Sibiu“, a declarat Cătălin Cotruţ, CEO Fly Lili, într-un comunicat de presă.

Am ales ca primele zboruri din Sibiu să fie către cele mai importante destinaţii europene, dorindu-ne să ne consolidăm poziţia în acest aeroport strategic“, a completat el.

Previous Story

Avionul a pierdut 1.800 de metri în altitudine în 3 minute: Un pasager a murit și zeci au fost răniți

Next Story

Analiza expertului: Cum s-a desfășurat tragicul sfârșit al tinerei din Brașov în Sibiu