Analiza expertului: Cum s-a desfășurat tragicul sfârșit al tinerei din Brașov în Sibiu

Last Updated on mai 22, 2024 Analiza expertului: Cum s-a desfășurat tragicul sfârșit al tinerei din Brașov în Sibiu 1

Tânăra de 21 de ani din Brașov ucisă de iubitul ei în Sibiu s-a stins din cauza hemoragiei puternice. Verdictul a fost dat de medicii legiști. Individul a fost arestat preventiv pentru omor, iar procurorii spun că a comis crima când era drogat.
A avut însă grijă să șteargă urmele faptei sale. Tânărul, care a suferit în trecut mai multe episoade psihotice, încerca să renunțe la substanțele care-i făceau rău, dar nu a reușit.

În referatul prin care procurorii au cerut arestarea preventivă a tânărului, un cuțit este indicat drept armă a crimei. Între victimă și agresor ar fi avut loc o luptă, pentru că fata avea mai multe răni la brațe – semn că a încercat să se apere, scrie Stirile Pro Tv.
Procurorii au subliniat că inculpatul a lăsat-o pe tânără să sângereze și nu a chemat o ambulanță în ajutor, ci a plecat de acasă. Bărbatul de 24 de ani era sub tratament psihiatric, însă medicii nu au dezvăluit de ce afecțiune suferă. Cert este că, acum 6 luni, a ajuns la spital în urma unei crize.

Mihaela Tănase, Spitalul de Psihiatrie Sibiu: „După cele 7 zile de spitalizare a fost externat cu recomandări, însă putem spune că nu a respectat recomandările pentru că nu s-a mai întors la noi în spital. Nu știm dacă și-a urmat tratamentul sau nu”.
Originar din județul Vâlcea, tânărul nu mai ținea legătura cu familia. Ar fi încercat să renunțe la droguri, dar nu a avut un sprijin constant în lupta cu această dependență.

Fata își ascunde relația față de bunicii care o creșteau
Prieten: „A încercat foarte mult, a renunțat la orice fel de lucruri din jurul lui care ar putea sa-i facă rău, a renunțat la dulciuri, la ciocolată, la cafea, la tigări, a zis că face orice ca să poată sa-și revină. Nu știm dacă a mai consumat sau nu, dar delirul l-a mai continuat”.

Iubita lui, cea care i-a căzut victimă, era prea tânără ca să știe să gestioneze situația.
Crișan Mucenic Lăzureanu, expert criminalist: „Trebuia să-l cunoască bine și să încerce să evite momente de contradicție, momente excitante nervos, deoarece acest comportament neadecvat a condus spre sfârșitul ei tragic”.

Fata locuia cu el doar din când în când și le ascundea bunicilor – care au crescut-o – această relație.
”Reporter: Ce v-a spus când a plecat la Sibiu?
Valerica Mânzat, bunica fetei: Că se duce să își caute de lucru.
Reporter: Și unde a zis că stă?
Valerica Mânzat, bunica fetei: La o prietenă”.

De asemenea, vecinii sunt șocați de întreaga tragedie și spun că niciodată nu au existat astfel de evenimente în bloc, scrie wowbiz.ro: „ Şoc maxim. Era o zonă liniştită. Nu s-a mai întâmplat. De 37 de ani de când locuim aici niciodată nu s-a întâmplat în zonă”.

Previous Story

Fly Lili va zbura din Braşov spre Franţa şi Israel. Compania începe zborurile și de pe Aeroportul Sibiu

Next Story

Șarpe de 1,5 metri, găsit în baia unei case. Jandarmii au intervenit și l-au eliberat în siguranță