Case modulare și din lemn la prețuri accesibile și timp redus de construcție

Last Updated on mai 25, 2024 Case modulare și din lemn la prețuri accesibile și timp redus de construcție 1

Case construite precum un puzzle! Este noul trend pentru cei care îşi doresc o locuinţă modulară sau pe structură din lemn. Casele se asamblează rapid, sunt mai ieftine, se pot extinde şi nu au nevoie de atâtea autorizaţii. Unii o transformă în casă de vacanţă, alţii o aleg chiar pentru traiul zilnic, având în vedere preţul locuinţelor din marile oraşe şi condiţiile dure de creditare, scrie Antena 3. 

Gabriel visează de mulţi ani la o casă modulară, pe care să o personalizeze exact aşa cum îşi doreşte. În scurt timp, va deveni proprietarul unei astfel de locuinţe.
Aproximativ 70.000 de euro la aceasta şi în cam 2 luni de zile m-aş putea muta în ea“,spune Gabriela.

Simona vrea şi ea o casă personalizată, la cheie şi cu finisaje de ultimă generaţie. O va duce la munte.
Un consum de energie foarte eficient, apoi este un timp de execuţie extrem de mic. Cu lucrul de acasă, poate fi un hibrid, să zicem că stăm jumătate din timp în oraş şi jumătate acolo, deci poate fi a doua casă“, spune Simona.

Un modul de casă modulară premium are, în medie 25 de metri pătraţi şi porneşte de la 25.000 de euro.
Toată partea de hârtii, de aprobări şi tot ce ţine în spatele construirii unei case, este o variantă mult mai simplă, noi oferind odată cu casele şi toate proiectele de instalaţii electrice, de apă, de rezistenţă acasei, chiar şi proiect de arhitectură. Toate casele noastre au toate instalaţiile în interior”, Doru Poloșan, Director General case modulare, citat de Observator TV.

La modă sunt şi casele pe structură din lemn. Preţul unei astfel de locuinţe eco variază între 1000 şi 1500 de euro pe metrul pătrat plus TVA.
Casele pe structură din lemn sunt mult mai rezistente la cutremur. Timpul redus de montaj, materiale sustenabile şi ecologice, se face economie la partea de fundaţii, fiind structuri uşoare. O casă la roşu de 200 de metri pătraţi se montează în 4 zile lucrătoare”, Antoniu Isache, administrator case din structură de lemn.

Cine nu stă locului, îşi poate lua “casa-n spate”. Casa pe roţi este uşor de plimbat oriunde vezi cu ochii.
La producători cererea s-a dublat în ultimul an. O dată cu asta, imobilele s-au scumpit cu aproximativ 8%, iar valoarea unui metru pătrat de locuinţă poate ajunge, în medie, până la 1565 de euro pe metrul pătrat.

Previous Story

Hoții au intrat într-un apartament și au furat 8.000 lei. Proprietarul era să-i prindă dar hoții au blocat yala. „Nu intra cheia, dădea în gol. M-a sunat, mi-a zis că nu îi mai merge cheia și i-am zis să vină la mine la lucru să o ia pe a mea”

Next Story

(Video) Un cocoş de munte a fost filmat în Munții Făgăraș