(Video) Bărbat, filmat când fură o bancă din fața unei clinici: ”Îl rugăm, după sărbători și după ce își face treaba cu ea, să o înapoieze”

Last Updated on mai 6, 2024 (Video) Bărbat, filmat când fură o bancă din fața unei clinici: ”Îl rugăm, după sărbători și după ce își face treaba cu ea, să o înapoieze” 1

Un bărbat a furat o bancă din fața unei clinici veterinare. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar reprezentanții clinicii au transmis un mesaj pentru hoț. Un bărbat a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce priveşte cu interes o bancă din faţa unui cabinet veterinar, apoi o ia în braţe şi pleacă pur şi simplu cu ea, conform Observator Tv.

În Sâmbăta Mare, un clujean nu a mai ținut cont de cele sfinte și a recurs la o faptă mai puțin obișnuită. Camerele de supraveghere surprind momentul în care bărbatul fură o bancă din fața unei clinici veterinare.
Reprezentanții clinicii au postat imaginile pe rețele sociale și au transmis un mesaj pe această cale.

Rugăm domnul care a avut nevoie de banca noastră de Paște, după sărbători și după ce își face treaba cu ea, să o înapoieze că și noi avem nevoie de ea. Mulțumim!”, au transmis cei de la clinica veterinară din Cluj-Napoca, pe pagina de Facebook., conform Antena 3.

Previous Story

Lucian Mindruta și Dan Negru, dialog despre sosirea luminii cu avionul de la Ierusalim

Next Story

(Video) Potop cu grindină. Mașini înghițite de ape și strat de gheață chiar și de 10 cm, în Prahova