Andreea dezvăluie diferențele alimentare între România și America: „În România încă mai găsești etichete curate, cu ingrediente care nu dăunează corpului. Să vă dau un exemplu, pâinea”

Last Updated on mai 23, 2024 Andreea dezvăluie diferențele alimentare între România și America: „În România încă mai găsești etichete curate, cu ingrediente care nu dăunează corpului. Să vă dau un exemplu, pâinea” 1

Surpriză pentru o româncă când a realizat care sunt produsele consumate de americani. Pâinea se păstrează chiar și o lună. Tânăra a făcut o paralelă între traiul de peste Ocean și cel din România, în ziua de azi.

Aceasta a mai dezvăluit că preparatele culinare au fost multe ingrediente dăunătoare organismului. Zahărul este un produs care nu lipsește din mâncare și este în cantități foarte mari. În plus, cetățenii din SUA obișnuiesc să apeleze la îndulcitori.

După cum știți sunt căsătorită în America de aproximativ 8 luni cu un american autentic și aș vrea să împărtășesc câteva lucruri pentru care susțin că România este încă foarte bine din punct de vedere alimentar și din alte puncte de vedere. În primul rând, alimentația. În România încă mai găsești etichete curate, cu ingrediente care nu dăunează corpului. Vorbim despre produsele americane: să vă dau un exemplu, pâinea. Aici pâinea are 20-30 de ingrediente.

Am avut o pâine de aici timp de o lună și nu s-a stricat, era moale și părea proaspătă. Dulciurile și alte produse sunt îndulcite cu corn syrup, un zahăr artificial extrem de dăunător pentru organism.

Este foarte dulce. De fiecare dată când îmi iau o cafea sau un ceai trebuie să menționez să nu pună zahăr sau să pună mai puțin pentru că gustul este făcut să fie foarte dulce. De câte ori cumpăr ceva este prea dulce. Când le fac prăjituri sau checuri românești pentru ei nu sunt dulci”, a povestit românca care este stabilită în Texas, Statele Unite ale Americii, într-un clip distribuit pe TikTok. Filmarea sa a adunat foarte multe reacții, conform Fanatik.

Ea a comparat și igiena din restaurantele fast-food americane cu cele din România, remarcând că multe dintre acestea din Statele Unite sunt neîngrijite.

La noi, până și McDonald’s-ul și fast-food-urile sunt foarte curate. Aici, am văzut multe restaurante de tip fast-food în care este o mizerie. Din acest motiv, nu mai sunt atrasă de acest tip de mâncare. Igiena lasă de dorit în multe locuri”, mai spune românca, potgrivit stiridiaspora.ro.

@andreea.garmany My Romania ❤️ #fypシ゚viral #texas #romaniangirl #blessed #Romania ♬ Sonda-me – Redenção

Previous Story

Sâmbătă are loc deschiderea sezonului turistic în staţiunea Covasna: balon cu aer cald, dansuri populare, târg al produselor tradiționale, concerte și expoziții. Programul evenimentului

Next Story

Turiștii români în Grecia: impactul scumpirilor din taverne și supermarketuri