Aeroportul Brașov. TAROM și alte trei companii încep zborurile spre Antalya, Heraklion, Hurghada, Hammamet. Wizz Air amână începerea zborurilor spre Budapesta. Din iulie, se va zbura la Bologna

Last Updated on mai 27, 2024 Aeroportul Brașov. TAROM și alte trei companii încep zborurile spre Antalya, Heraklion, Hurghada, Hammamet. Wizz Air amână începerea zborurilor spre Budapesta. Din iulie, se va zbura la Bologna 1

Din 22 mai, de pe Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav (AIBG – GHV) au început cursele charter către diferite destinații căutate de români pentru petrecerea vacanței de vară extinse (din mai până în octombrie), în Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia.
E vorba despre zborurile Braşov – Hurghada (Egipt), operate de compania BH Airlines din Bulgaria, ce vor fi în fiecare zi de miercuri, până în 11 septembrie, conform mytex.ro.

Din această săptămână, cursele charter se înmulțesc, atât spre Antalya (Turcia), cât și spre Heraklion (Grecia), fiind operate de mai multe companii, printre care și TAROM.

De altfel, spre Antalya, vor fi nu mai puţin de șase zboruri săptămânale, pornind de la Braşov.
Primul, de marți 28 mai. Până în 15 octombrie, compania TAROM va opera zboruri în fiecare marţi spre stațiunea turcească.
În perioada 29 mai – 25 septembrie, în fiecare miercuri veţi putea călători cu operatorul Corendon Airlines din Turcia.
Din 31 mai, până în 27 septembrie, în fiecare vineri aveţi la dispoziţie zborul spre Antalya asigurat de aceeași companie Corendon Airlines.

Și compania JetBee din Cehia începe din această săptămână cursele charter. Acestea vor fi miercurea, din 29 mai – spre Antalya, și joia, din 30 mai – spre Heraklion/Creta.

Din 1 iunie puteți să zburaţi în Creta, la Heraklion, pentru sejururi de şapte nopţi care vor fi disponibile până în 21 septembrie. Cursele vor fi asigurate în fiecare sâmbătă de operatorul elen Sky Express.

În perioada 3 iunie – 23 septembrie, puteți să zburați în fiecare luni cu compania turcă Tailwind Airlines.
De asemenea, în fiecare sâmbătă din intervalul 15 iunie – 21 septembrie sunt zboruri asigurate de la Braşov de către operatorul HiSky.
Din 14 iunie şi până în 20 septembrie, agenţiile de turism vă invită să alegeţi un sejur în Hammamet – Tunisia, cu plecare de la Braşov.

Astfel, în total, de luna viitoare, de la Brașov vor fi 10 zboruri charter pe săptămână, dintre care șase către Antalya, două spre Creta – Heraklion şi câte unul spre Hurghada (Egipt) şi Hammamet (Tunisia).

Aeroportul Brașov. Wizz Air amână începerea zborurilor spre Budapesta
Așa cum s-a anunțat în repetate rânduri, din 18 iunie, compania aeriană Wizz Air urma să opereze curse pe ruta Brașov (GHV) – Budapesta (BUD) și retur, scrie mytex.ro.
Deschiderea acestei curse a fost, însă, amânată cu două săptămâni, după cum reiese dintr-o postare pe pagina oficială de Facebook a Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav (AIBG-GHV).

Astfel, zborurile Budapesta-Brașov-Budapesta vor avea loc, începând cu 2 iulie, în fiecare zi de marți, joi și sâmbătă. De altfel, și pe site-ul Wizz Air, prima zi pentru care se face poate rezerva bilet este 2 iulie.

Cursele vor pleca din Budapesta la ora locală 5.15 și vor ateriza la Ghimbav la ora locală 7.30. Decolarea de la Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav va fi la ora locală 8.05, iar aterizarea la Budapesta la ora locală 8.15.

Din iulie, se va zbura de la Braşov la Bologna
Publicat in 27 mai 2024 ora 7:39 am de rotar mirelaFacebookTwitterPartajează
Din 20 iulie se va zbura de la Braşov la Bologna, anunţă compania aeriană Flylili. Zborurile vor avea loc în fiecare zi de marţi, joi şi duminică, scrie  Radio Romania.

La Bologna puteţi descoperi adevăratele paste bologneze, puteţi vizita muzeul Lamborghini sau, de ce nu, puteţi face o simplă plimbare pe străduţele oraşului roşu. Preţurile biletelor pornesc de la 99 de euro.

Previous Story

(Video) Un cocoş de munte a fost filmat în Munții Făgăraș

Next Story

Șarpe prins de jandarmi  pe trotuarul din fața unui supermarket