Aeroportul Brașov. Tarom începe cursele spre Antalya. Mai zboară BH Air, Bees Airlines, Corendon, Sky Express și JetSmart spre alte destinații de vacanță

Last Updated on mai 24, 2024 Aeroportul Brașov. Tarom începe cursele spre Antalya. Mai zboară BH Air, Bees Airlines, Corendon, Sky Express și JetSmart spre alte destinații de vacanță 1

Începând cu data de 22 mai 2024, compania aeriană BH Air a dat startul curselor charter de vară cu destinația Hurghada (Egipt).
Din 28 mai încep zborurile Braşov – Antalya asigurate de compania TAROM, în timp ce operatorul Bees Airlines va inaugura curse spre Antalya şi Heraklion (Creta), începând din 29 mai, respectiv 30 mai.

Din 31 mai, compania Corendon îşi va face apariţia săptămânal pe Aeroportul Internaţional Braşov, odată cu lansarea zborurilor charter spre şi dinspre Antalya, scrie brasov.net.

La 1 iunie, Sky Express va începe să opereze pe ruta Heraklion – Braşov – Heraklion, în 3 iunie compania TailWind va deschide seria curselor charter săptămânale spre Antalya, iar din 5 iunie vom avea aeronava SkyUp pregătită să conecteze şi ea Braşovul cu Antalya.

Din 14 iunie, JetSmart va inaugura zborurile spre Hammamet (Tunisia), iar din 15 iunie, compania HiSky va începe zborurile charter pe ruta Braşov – Antalya şi retur.

5 lei/oră parcarea la Aeroportul Internațional Brașov. Pierzi tichetul, scoți din buzunar 500 de lei
Consilierii județeni au aprobat în ședința de ieri modificarea și completarea regulamentului de parcare în incinta Aeroportului Internațional Brașov Ghimbav, în conformitate cu decizia Consiliului de Administrație. Astfel, până la 6 ore de parcare, se va taxa cu 5 lei/oră. Între 6 și 12 ore se va plăti pe parcare 45 lei/interval și între 12 și 24 de ore, 60 lei/interval. Pentru fiecare 24 de ore se adaugă 50 lei, scrie Biz Brasov.

Potrivit regulamentului, în cazul în care autovehiculul staționează mai mult de o zi, pentru prima zi, tariful de parcare este în total de 135 de lei, iar apoi câte 50 de lei pe fiecare zi. Se poate achita și abonament lunar de parcare, în valoare de 200 de lei. După efectuarea plății, șoferii au un timp de 10 minute pentru a părăsi incinta parcării. Există și taxă de deblocare, în valoare de 200 de lei.

Pierderea, deteriorarea sau distrugerea tichetului de parcare se va taxa cu 500 de lei.

Previous Story

Brașov. Începe Festivalul Filmului European 2024. Intrare liberă la cele 7 proiecţii de referinţă

Next Story

Brașov. Încep Maialul și Festivalul Zup-ului la Râșnov. Concerte, cu cap de afiş trupa Taxi