(Video) Livrator pe scuter lovit de două mașini după ce a trecut pe roșu

Last Updated on aprilie 24, 2024 (Video) Livrator pe scuter lovit de două mașini după ce a trecut pe roșu 1

Un accident de circulație a avut loc ieri seară într-o intersecție. Un livrator a trecut pe roşu în zona Bulevardului Eroilor și a fost acroşat de două autoturisme. Bărbatul a rămas blocat sub al doilea autoturism. Șoferul a declarat pentru Digi24 că nu avea viteză, a spus că nu l-a observat pe scuterist și că inițial nici nu a realizat ce s-a întâmplat. Victima a fost proiectată de pe scuter sub un alt autoturism și a fost nevoie intervenția echipajelor de descarcerare.

În data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 22.50 a fost înregistrat un accident de circulație la intersecția dintre Piața Ștefan cel Mare și Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca. Din primele cercetări efectuate a rezultat că, un tânăr de 22 de ani, cetățean străin, care conducea un moped dinspre Piața Timotei Cipariu, ar fi pătruns în intersecția cu Bulevardul Eroilor pe culoare roșie a semaforului electric, fiind acroșat de un autoturism, condus de un bărbat de 65 de ani, iar apoi de un alt autoturism.

În urma evenimentului, conducătorul mopedului a rămas blocat sub cel de-al doilea autoturism, fiind extras de către echipajele ISU Cluj, iar apoi transportat la spital pentru investigații suplimentare. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpa, a precizat IPJ Cluj.

Şofer, pentru Observator Tv: L-am lovit şi, efectiv, am auzit numai că era îmbrăcat în negru, am auzit lovitura şi gata.

Martor: Era verde, am pornit toţi şi a venit scuterul de aici, de pe partea asta, să treacă în faţă. L-a lovit, l-a aruncat de pe scuter exact sub maşina de Mureş.

(Sursa Video Info Trafic Cluj Napoca)

Un livrator de mâncare Uber a făcut furori circulând pe un cal
De când au apărut automobilele, a fost normal să vezi livratori de mâncare circulând în Hyundai Pony, în Ford Mustang sau în Ford Bronco.
Dar să poți observa un lucrător de livrare își face treaba pe spatele unui adevărat cal, aceasta nu i-a fost dată oricui.
Printre cei câțiva indivizi norocoși care au avut șansa incredibilă de a vedea un om deplasându-se pe cal pentru a livra mâncare în oraș, se numără câțiva rezidenți dintr-o suburbie din Sydney, Australia, scrie Monitorul Expres.

(Video) Livrator pe scuter lovit de două mașini după ce a trecut pe roșu 2

Conform a ceea ce a postat utilizatoarea TikTok @jessielouiset pe contul său miercuri, câțiva zeci de trecători au putut într-adevăr să observe un livrator UberEats pe cal, pe străzile din Paddington.

Conform canalului de știri 7News, totuși, conducerea Uberului nu a apreciat neapărat excentricitatea și va investiga pentru a se asigura că „standardele noastre ridicate de siguranță” au fost respectate.
„Este împotriva politicii noastre să facem livrări pe cal”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Previous Story

FlyLili face angajări. Selecția, la Aeroportul Brașov

Next Story

Brașovenii și turiștii se vor putea bucura de plimbări nocturne pe Drumul vechi spre Poiana Brașov