(Video) Brașovul construiește. Noi imagini cu viitoarea Sală Polivalentă. „După încheierea unei zile de muncă, așa arată construcția celei mai mari Săli Polivalente din România”

Last Updated on aprilie 7, 2024 (Video) Brașovul construiește. Noi imagini cu viitoarea Sală Polivalentă. „După încheierea unei zile de muncă, așa arată construcția celei mai mari Săli Polivalente din România” 1

,,Complexul Multifuncțional – Sală Polivalentă, municipiul Brașov”, proiect realizat în parteneriat încheiat între Compania Națională de Investiții și Primăria Brașov, este la o fază destul de avansată.
„După încheierea unei zile de muncă, așa arată construcția celei mai mari Săli Polivalente din România”, au precizat constructorii de la MIS Grup, conform Biz Brasov.

Sala Polivalentă construită la Brașov va avea o capacitate de 10.075 de locuri în condițiile unei utilizări flexibile, destinată competițiilor sportive, concertelor, conferințelor, congreselor, activităților culturale și nu numai.
În plus, în cadrul complexului sportiv va fi amenajată și o sală de antrenament și încălzire, dotată la rândul ei cu tribune pentru public cu o capacitate de 1.158 locuri.

Subsolul Sălii Polivalente va asigura accesul în incinta de joc a sălii de sport, a sălii de încălzire și va găzdui vestiare, săli de recuperare, grupuri sanitare, sală de forță, cabinete medicale, precum și o sală de antrenament și depozite pentru echipamente sportive. Adițional, vom regăsi aici spații tehnice, de depozitare, adăpost protecție civilă, depozite deșeuri și de aprovizionare pentru serviciile publice.

Parterul Complexului Sportiv este nivelul unde vor fi realizate accesele în clădire pentru public. Regăsim aici spații comerciale și servicii de bar, iar distribuția spectatorilor în tribune și loje va fi asigurară pe verticală pe cele 8 grupe de scări, până la etajul 1.
Mezaninul este dedicat publicului, având spații pentru grupuri sanitare și două zone cu logii pentru acces în exterior, o zonă cu patru săli de conferințe (două de 129 locuri și două de 60 locuri), baruri și garderobe.

Etajul 1 va fi alocat atât publicului, cât și persoanelor VIP și presei.

În incinta noii Săli Polivalente vor fi amenajate, în total, 888 de locuri de parcare pentru autoturisme, 9 locuri de parcare pentru autocare și 3 locuri de parcare pentru autocamioane, scrie brasov.net.

Suntem în grafic cu proiectul Sălii Polivalente, ea urmând să fie finalizată în toamna anului viitor, în toamna lui 2025. Este o investiție de care Brașovul are nevoie, cu atât mai mult cu cât, iată, avem cinci echipe care activează la nivelul primei ligi, în primul eșalon, dintre care avem o campioană națională la hochei și avem și două echipe care acum se luptă pentru accederea în play off atât la volei (obiectiv realizat – n.r.), cât și la baschet masculin. Avem nevoie de o astfel de infrastructură, întrucât și ambițiile și performanțele Brașovului o solicită“, a declarat Allen Coliban, primarul Brașovului, conform mytex.ro.

Previous Story

În Brașov se construiește cea mai mare fabrică de pulberi din Europa, care va produce masiv pentru NATO

Next Story

Video Brașov. O fată de 15 ani a murit, după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc. Sara, fata de 15 ani din care a căzut de la etajul 8, ar fi băut peste măsură. Verișoara ei a leșinat când a văzut-o moartă