Video Brașov. Reacția mamei elevului care ar fi șantajat o profesoară. „Fetița cred că era îndrăgostită de el”

Last Updated on aprilie 10, 2024 Video Brașov. Reacția mamei elevului care ar fi șantajat o profesoară. „Fetița cred că era îndrăgostită de el” 1

Este anchetă în Brașov, după ce o profesoară a reclamat la poliție că un elev de 13 ani ar fi amenințat-o că va publica fotografii indecente cu fetița ei, dacă nu-l ajută să scape de nota 4 la purtare.
Cel acuzat are o altă versiune – copila, elevă în clasa a cincea, i-ar fi trimis, din proprie inițiativă, poze cu ea dezbrăcată, ca semn de iubire. Băiatul nu le-a folosit, ba chiar le-a șters din telefon. Ancheta va lămuri exact situația.

Deși admirat în școală pentru calitățile sale sportive, profesorii spun ca băiatul le crea uneori probleme: deranja orele și chiar s-a luat la bătaie cu un coleg. Consiliul profesoral a luat decizia să-l sancționeze și să-i monitorizeze comportamentul, anunță Stirile Pro Tv.
Daciana Drăcea, directorul școlii: „Ultima sancțiune a fost mustrarea scrisă, însoțită de scăderea notei la purtare, dar copilul are până la urmă șansa să își reabiliteze comportamentul.”

Profesoara susține că băiatul i-a cerut să-l ajute să-și rezolve problemele și a recurs la amenințări, pentru a fi mai convingător.
Valentin Bucur, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Brașov: „Acest copil ar fi amenințat-o că în condițiile în care nu găsesște o soluție de ridicare a sancțiunii sau de mnodificare a acelei decizii va posta poze indecente cu fiica profesoarei.”

Băiatul neagă că și-ar fi amenințat profesoara. Povestește că era prieten cu fata ei și tocmai ea ar fi inițiat schimbul de poze indecente.
Mama băiatului: „Fetița cred că era îndrăgostită de el și i-a trimis niște poze spunându-i că să nu se mai uite după alte fete și să fie doar cu ea. El le-a primit, dar le-a șters din telefon pentru că nu i s-au părut ok. Sub nicio formă el nu a distribuit nicio poză, nici către alte persoane, nici către platforme de socializare. Și niciodată nu a amenințat pe nimeni, nici pe fetiță, sub nicio formă, nici pe doamna profesoară. Nu a existat niciun fel de amenințare.”

Iulia Muller, avocatul băiatului: „Discuțiile dintre copil și profesoară niciodată nu au fost în poziția amenințării din partea copilului. Ba din contră, din partea profesorului au venit presiuni la adresa copilului, inclusiv cu susținerea că o să fie dat afară din școală și o să ajungi la o școala de corecție.”

DACIANA DRACEA – director, Liceul cu Program Sportiv, pentru TVR: I-am recomandat consilierea psihologică, chiar în cadrul instituției noastre de învățământ. A participat la un număr de sesiuni, după care a continuat în privat. Așa ne-a informat mama.

 

Previous Story

(Video) O șoferiță a ajuns în arest, după ce a parcat greşit, s-a luat la bătaie cu poliţiştii locali şi le-a smuls hainele

Next Story

Papanașul cu foiță de aur stârnește controverse în Brașov