(Video) Accident Brașov. Noi detalii. Mașină lovită de tren, șoferul a vrut să facă o fotografie frumoasă. „Tot cărau bolovani ca să pună și o scândură din aia dintre linii”

Last Updated on aprilie 10, 2024 (Video) Accident Brașov. Noi detalii. Mașină lovită de tren, șoferul a vrut să facă o fotografie frumoasă. „Tot cărau bolovani ca să pună și o scândură din aia dintre linii” 1

O maşină în care se aflau doi funcționari ai ambasadei din Emiratele Arabe Unite a rămas blocată pe calea ferată și a fost lovită de tren în  apropierea staţiei de cale ferată Timişul de Sus, judeţul Braşov, luni, 8 aprilie, dar nu au existat victime, scrie Libertatea. Dorința de a face o fotografie frumoasă era să-i coste viața pe doi cetățeni străini aflați în vizită pe Valea Prahovei.
Spre norocul lor, cei doi apucaseră să iasă când o garnitură de tren a izbit autoturismul în care nu afla nimeni și l-a aruncat la câțiva metri distanță.

La volanul mașinii se afla o angajată a Ambasadei Emiratelor Arabe Unite la București, iar pe scaunul din dreapta, un amic de-al ei. Cei doi au declarat polițiștilor că s-au abătut din DN 1 în căutarea unui loc frumos de fotografiat. Au ales un drum folosit de CFR-iști pentru intreținerea căii ferate, fără să știe că acesta duce direct pe șine.

Cel mai probabil, șoferul a accelerat în panta cu intentia de a trece muchia. Nu și-a dat seama că în vârf este calea ferată. Venită în viteză din pantă, mașina a apucat să sară cu roțile din față peste prima șină unde a și rămas blocată, anunță Stirile Pro Tv.
O femeie care locuiește peste cale aferată i-a văzut pe cei doi încercând să tragă mașina din calea trenurilor.
Ana Gordan, localnică: „Tot cărau bolovani ca să pună și o scândură din aia dintre linii, ca să poata sa ridice botul masinii, ca s-o dea la o parte, dar n-au putut numai ei doi.”

Reporter: Cât a stat mașina pe calea ferată până să vină trenul?
Ana Gordan, localnică: „Foate mult, foarte mult. Cred că a stat mai mult de o oră, mai mult de o oră s-au chinuit într-una.”
La un moment dat, a apărut un tren care a izbit mașina și a aruncat-o la marginea căii ferate. Cei doi turiști au apucat să se ferească.
Ana Gordan, localnică: „Am auzit deja că a pocnit mașina, noi eram înăuntru.”

Bucata de drum unde s-a petrecut accidentul nu apare pe hărțile rutiere. Este folosită de angajații CFR care aduc utilaje pentru întreținerea și reparația căii ferate. Cei doi turiști au fost însă siguri că e o stradă circulată.

Previous Story

Un elev de clasa a șaptea din Brașov a șantajat o profesoară că va face publice cu poze cu fiica sa în ipostaze intime. Ce dorea de la profesoară

Next Story

Mergi? Târg de Junii Brașovului. „Vino să faci parte din sărbătoarea gusturilor și tradițiilor brașovene!”