(Video) Destinație de vacanță pentru brașoveni. S-a redeschis piscina Corabia Piraților, la poalele Munțiilor Făgăraș. Apa încălzită la 42 de grade și tema tropicală

Last Updated on aprilie 29, 2024 (Video) Destinație de vacanță pentru brașoveni. S-a redeschis piscina Corabia Piraților, la poalele Munțiilor Făgăraș. Apa încălzită la 42 de grade și tema tropicală 1

O dată cu începerea primăverii, ce ar fi mai plăcut decât să te relaxezi și să te distrezi în mijlocul naturii, înconjurat de soare, plajă cu nisip fin, piatră de masaj, piscină cristalină, hamace și baldachine? Toate acestea și multe altele te așteaptă la Beach Club Avrig, începând cu data de 27 aprilie!

Un Refugiu Oază de Relaxare:
Situat în inima frumuseții naturale a Avrigului, județul Sibiu, Beach Club Avrig este destinația perfectă pentru cei care caută o evadare din agitația urbană și o doză sănătoasă de relaxare și distracție. Cu o piscină strălucitoare, plajă cu nisip fin și o varietate de facilități de recreere, acest loc te îmbie să uiți de griji și să te bucuri de fiecare clipă, scrie viatvcluj.ro.

Piscină Exterioară la Corabia Piraților:
Apa încălzită la 42 de grade și tema tropicală creează o atmosferă exotică și reconfortantă în cadrul Corabiei Piraților, un loc ideal pentru familiile cu copii sau cuplurile în căutare de aventură și relaxare. Dar surprizele nu se opresc aici! Piscina exterioară a Corabiei Piraților din Avrig și-a redeschis ușile, oferind o altă oportunitate de a te bucura și relaxa într-un cadru spectaculos.

Cum poți face rezervări:
Pentru a te asigura că nu ratezi această oportunitate de relaxare și distracție, nu ezita să faci rezervări la Beach Club Avrig sau să te bucuri de piscina Corabia Piraților din Avrig.
Poți face rezervări sunând la +40 726 234 417 sau prin trimiterea unui e-mail la adresa: office@palatulbrukenthalavrig.ro.

Situat la doar 25 de kilometri de Sibiu, Beach Club Corabia Piraților vă așteaptă cu un decor tropical, șezlonguri, baldachine, plajă cu nisip și o zonă de relaxare specială pentru reflexoterapie. Piscina cu hidromasaj și temperatura apei de 42 de grade Celsius, asigurată de echipamente de ultimă generație aduse din Franța, promite o experiență de vacanță autentică, chiar la poalele Munțiilor Făgăraș, scrie Ora de Sibiu.

Previous Story

(Video) Mamă, despre prețul unui cozonac: 70 de lei pentru o bucățică

Next Story

Mitul caselor ieftine: Prețul unei case: 60.000 de euro, nu 2.000 de lei. Primarul din Gherdeal dezminte din nou informația