Destinație de vacanță pentru brașoveni. 8 spectacole sold out la FITS, la trei zile de la punerea în vânzare a biletelor. „Am primit telefoane de la oameni care au cumpărat bilete la spectacolul lui John Malkovich cadou de Paşte pentru familie”

Last Updated on aprilie 23, 2024 Destinație de vacanță pentru brașoveni. 8 spectacole sold out la FITS, la trei zile de la punerea în vânzare a biletelor. „Am primit telefoane de la oameni care au cumpărat bilete la spectacolul lui John Malkovich cadou de Paşte pentru familie” 1

Primele zile de vânzare a biletelor pentru cea de-a 31-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Sibiu au adus un interes fără precedent şi un număr mare de spectacole sold-out.Nu mai puţin de 8 spectacole cu 14 reprezentaţii sunt în acest moment sold-out, iar multe alte spectacole mai au foarte puţine bilete disponibile.

Este un moment istoric pentru FITS ! În primele două ore s-a vândut mai mult de jumătate din numărul biletelor de anul trecut. E incredibil ! Am primit telefoane de la oameni care au cumpărat bilete la spectacolul lui John Malkovich cadou de Paşte pentru familie. Ne bucurăm că oamenii aleg să aducă emoţie în casele lor prin intermediul Festivalului. Este, de fapt, ceea ce ne-am dorit încă de la prima ediţie, acum 31 de ani: să facem totul cu bucurie pentru publicul FITS, care ne este prieten pe viaţă.” a declarat Constantin Chiriac, preşedintele FITS, citat de Ora de Sibiu.

Spectacolele sold-out după primul weekend sunt: LA CÂŢIVA OAMENI DISTANŢĂ DE TINE – spectacolul semnat de Radu Afrim, o coproducţie TNB – Centrul Cultural “George Coşbuc” Bistriţa (23 iunie), BALENA – spectacolul lui Andrei Huţuleac de la Teatrul Metropolis (ambele reprezentaţii, de pe 29 şi 30 iunie), CALIGULA – spectacolul semnat de regizorul ucrainean Ivan Uryvski (două reprezentaţii, pe 25 şi 26 iunie), FREAMĂTUL SUFLETULUI – spectacolul în care joacă actriţa franceză Isabelle Adjani (26 iunie), CAFE BONHEUR – spectacol scris şi regizat de Matei Visniec în Portugalia (ambele reprezentaţii de pe 28 iunie), ERA SOLSTIŢIUL DE VARĂ… ULTIMUL VIS AL UMANITĂŢII – spectacolul semnat de regizorul japonez Kazuyoshi Kushida (22 iunie), cele trei reprezentaţii ale spectacolului ÎN SINGURĂTATEA CÂMPURILOR DE BUMBAC (pe 26, 27 şi 28 iunie), precum şi ambele reprezentaţii ale spectacolului FAUST (29 şi 30 iunie).

Alte spectacole mai au foarte puţine locuri disponibile, cum ar fi POVESTEA PRINŢESEI DEOCHEATE, CARMEN, NOCTURN FLAMENCO, ACUMULĂRI, AŞTEPTÂNDU-L PE GODOT sau premiera mondială semnată de Pippo Delbono, TREZIREA.

Cele trei reprezentaţii ale spectacolului cu John Malkovich – sold out după numai o oră
Unul dintre cele mai aşteptate spectacole din această ediţie a FITS este ÎN SINGURĂTATEA CÂMPURILOR DE BUMBAC, cu John Malkovich şi Ingeborga Dapkunaite.
Toate biletele pentru reprezentaţiile programate pe 26, 27 şi 28 iunie s-au vândut în numai o oră, fiind unul dintre cele mai rapide sold-out-uri din istoria FITS.

Marele actor american John Malkovich va fi prezent anul acesta în premieră în cadrul FITS şi va fi distins cu o stea pe Aleea Celebrităţilor, alături de alte 6 nume importante din lumea artelor spectacolului.

FAUST – un succes cu casa închisă de 17 ani
Cel mai rapid sold-out din acest an a fost pentru reprezentația FAUST de sâmbătă, 29 iunie. Biletele pentru spectacolul TNRS, care a avut premiera în 2007, s-au vândut în numai 30 de minute, scrie Turnul Sfatului.

Pe parcursul weekendului s-au vândut și biletele pentru cea de-a doua reprezentație FAUST programată în cadrul FITS, de pe 30 iunie.

Previous Story

Foto Brașov. Piața Dacia se transformă în Mall agroalimentar. Cumpărătorii vor avea la dispoziție lifturi dedicate, dar și scări rulante

Next Story

FlyLili face angajări. Selecția, la Aeroportul Brașov