Tragedia unei familii: Copilul de 2 ani a înghițit bile magnetice și a murit după patru luni de suferință fără ca medicii să depisteze ce are

Last Updated on aprilie 18, 2024 Tragedia unei familii: Copilul de 2 ani a înghițit bile magnetice și a murit după patru luni de suferință fără ca medicii să depisteze ce are 1

Şi-au văzut copilul de doi ani trecând prin chinuri fără ca medicii să poată depista ce are. Şi asta pentru că din cauza vârstei prea mici, băieţelul nu a putut fi supus unui CT. Copilul lor a înghiţit mai multe bile magnetice. Deşi se simţea rău, iar părinţii l-au dus la doctor, medicii nu şi-au dat seama ce are. Au aflat abia după patru luni când băieţelul a murit, iar la autopsie au fost descoperite obiectele.

Este povestea tragică a unei familii din Dej, stabilită în Germania. Maria, mama copilului, a vrut să tragă un semnal de alarmă pentru toţi părinţii spunându-şi propria tragedie.

Recent, am primit o donație de la o persoană minunată, doamna Maria, pentru campania noastră “Bucuria Primăverii”. Doamna Maria este o mamă cu o inimă de aur, dar ea a trecut prin clipe grele. Recent și-a pierdut copilul din cauza unor mărunțișuri – niște magneți mici și colorați, care, din păcate, au fost ingerați de micuțul ei.

Timp de 4 luni, nimeni nu știa ce are copilul și acesta suferea în tăcere. Din păcate, copilul fiind sub 2 ani, medicii nu i-au făcut un CT, astfel că nici medicii nu și-au dat seama de problema băiețelului. Magneții din poză au fost păstrați de familie, după autopsie, tocmai pentru a arăta și altora riscul la care ne expunem dacă avem copii mici și obiecte mici si viu colorate in preajma lor.

Vrem să subliniem cât de important este să fim atenți la aceste pericole aparent banale din jurul nostru. Magneții sau alte obiecte mici pot fi extrem de periculoase pentru copii și pot duce la situații tragice. Este vital să recunoaștem simptomele și să acționăm rapid în astfel de situații. Dacă copilul are dureri abdominale, vărsături repetate, sau alte simptome neobișnuite, mergeți imediat la medic și menționați că există riscul ingerării unor obiecte”, se arată în mesajul asociaţiei, conform Observator TV.

O fetiţă de doi ani din București a căzut de la etajul întâi al unui bloc. S-ar fi urcat pe pervaz în joacă
O fetiță de doi ani din Capitală a ajuns, luni, la spital, după ce a căzut pe fereastră, de la etajul întâi al blocului în care locuiește. Micuța s-ar fi urcat pe pervaz în joacă, scrie Digi 24. Când au ajuns salvatorii la caz, fetița era conștientă și a fost dusă la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” pentru investigaţii medicale.

Incidentul a avut loc luni dimineață, într-un bloc de pe Calea Victoriei, spun surse judiciare pentru sursa citată.
Micuța, în vârstă de doi ani, s-ar fi urcat pe pervaz în joacă, s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la etajul 1 al blocului în care locuiește.
În urma apelului la 112, un echipaj de poliție de la Secția 1, dar și un echipaj medical au fost direcționați la caz.

Când au ajuns salvatorii acolo, fetița era conștientă, fără răni vizibile. A fost preluată de medici și a fost dusă la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” pentru investigaţii.
Cercetările sunt continuate de către Secţia 1 Poliţie, pentru a stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs evenimentul, mai scrie sursa citată.

Previous Story

Poiana Brașov: Viitor incert din cauza lipsei zăpezii. Alin Burcea: „Ce facem dacă dispare zăpada în Poiana Brașov?”

Next Story

Foto Brașov. Ninge bine la Fundata și în Poiana Brașov