Foto Brașov. Ninge bine la Fundata și în Poiana Brașov

Last Updated on aprilie 18, 2024 Foto Brașov. Ninge bine la Fundata și în Poiana Brașov 1
(foto Meteoplus)

A nins la limita județului Brașov cu județul Argeș. Imaginile sunt din zona Fundata. Șoferii sunt sfătuiți să circule prin zonă doar dacă au autovehiculele dotate cu anvelope de iarnă. Altfel, riscă să fie amendați, scrie mytex.ro.

Imaginile postate pe reţelele de socializare arată drumurile acoperite de zăpadă, ceea ce poate crea condiții periculoase de circulație. Pentru evitarea incidentelor, este recomandat ca șoferii să adopte măsuri de siguranță sporite și să fie pregătiți pentru condiții meteo dificile, conform brasov.net.

Potrivit legislației în vigoare, cauciucurile de iarnă sunt obligatorii în situații de precipitații sau îngheț, indiferent de data calendaristică. Neconformitatea cu această regulă poate atrage amenzi substanțiale, deci este esențial ca șoferii să respecte aceste reguli pentru propria siguranță și a celor din jurul lor.

Foto Brașov. Ninge bine la Fundata și în Poiana Brașov 2

Foto Brașov. Ninge bine la Fundata și în Poiana Brașov 3

Poiana Brașov. Foto Visit Poiana Brasov
Foto Brașov. Ninge bine la Fundata și în Poiana Brașov 4

Foto Brașov. Ninge bine la Fundata și în Poiana Brașov 5

Foto Brașov. Ninge bine la Fundata și în Poiana Brașov 6

A nins în Argeș! Strat de zăpadă de zeci de centimetri!
Vremea aspră și-a făcut simțită prezența în zona montană a județului Argeș, lăsând în urmă un strat generos de zăpadă. La altitudini de peste 1500 de metri, condițiile meteo nefavorabile au adus precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.
Foto Brașov. Ninge bine la Fundata și în Poiana Brașov 7

Reprezentanții Salvamont Argeș au prezentat imagini captivante, evidențiind frumusețea naturii în elementul ei sălbatic, conform ziartoparges.ro.
Una dintre fotografii a fost postată în această dimineață de la Baza Salvamont de la Cota 2000. Imaginea surprinde peisajul încântător al munților învăluiți în zăpadă proaspăt căzută.

Clujenii, în plină iarnă în aprilie
În Apuseni a nins ca în plină iarnă. Drumarii au acționat pe șosele încă de dimineață. Pentru a face față zăpezii, muncitorii au folosit peste 10 tone de material antiderapant. În localitatea Mărișel din județul Cluj, oamenii s-au trezit înconjurați de un regat de gheață.
În zonele de munte, vremea s-a schimbat radical în doar câteva ore.

Foto Brașov. Ninge bine la Fundata și în Poiana Brașov 8

Dacă ieri a fost vreme de vară aici la Mărișel, cu temperaturi maxime de până la 25 de grade Celsius, astăzi e iarnă în toată regula. Sunt zero grade Celsius, ninge de câteva ore bune, iar stratul de zăpadă măsoară deja 15 centimetri”, a transmis Silvia Cseh de la Kanal D.
Zăpada multă îi sperie pe localnicii care se tem că vremea le-ar putea afecta culturile.

Doamna Victoria are mereu grădina plină cu legume și flori. Acum își face griji că ar putea rămâne fără ele dacă vremea continuă să se răcească.
Pe rețelele de socializare s-au viralizat mai multe fotografii în care florile de primăvară proaspăt înflorite au fost acoperite de un strat generos de zăpadă.

Previous Story

Tragedia unei familii: Copilul de 2 ani a înghițit bile magnetice și a murit după patru luni de suferință fără ca medicii să depisteze ce are

Next Story

(Video) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Stațiunea perfectă pentru o vacanță de mai. Tariful pentru o zi întreagă este de 60 de lei. Trei bazine interioare și trei exterioare cu apă sărată și dulce, zonă de fitness, recuperare medicală