Minivacanța de 1 Mai și Paște la Poiana Brașov: Hoteluri cu spa, piscină și mâncare gustoasă. Cât costă un mini-sejur

Last Updated on aprilie 15, 2024 Minivacanța de 1 Mai și Paște la Poiana Brașov: Hoteluri cu spa, piscină și mâncare gustoasă. Cât costă un mini-sejur 1

Hotelierii din Poiana Brașov se pregătesc pentru una dintre cele mai aglomerate perioade din acest an. Urmează minivacanța de 1 Mai și de Paște, când românii vor lua cu asalt stațiunile turistice. Poiana Brașov este una dintre cele mai vizitate, astfel că ei se așteaptă să le calce pragul o mulțime de persoane.

Deși majoritatea românilor și-au făcut deja planuri pentru 1 Mai și Paște, sunt și persoane care încă aleg o destinație în care să meargă în următoarea minivacanță.
Așadar, dacă nu sunt fanii căldurii și nu vor să meargă la mare, au posibilitatea să își petreacă câteva zile în Poiana Brașov.
Turiștii au la dispoziție hoteluri dotate cu spa și piscine, mâncare gustoasă și peisaje pe care rar le întâlnesc în alt loc, scrie spynews.ro.

Însă, toate acestea vin cu un preț. Turiștii vor avea nevoie de aproximativ 2.500 – 3.000 lei pentru doi adulți și doi copii. Prețul crește în funcție de hotelul ales și facilitățile pe care le oferă turiștilor.
Știm foarte bine că turiștii vor veni, îi așteptăm foarte mult, dar în acest an, ținând cont că vom avea un timp foarte frumos, de ce nu ne bucurăm de natură? Ne bucurăm în același timp de toate facilitățile hotelului.

Avem SPA, avem loc de joacă pentru copii interior, exterior, ne bucurăm de o sală de bowling, ne bucurăm de tenis de masă, o multitudine de activități indoor. Dar să nu uităm că am ales să avem un pachet cu mâncarea a la carte“, a spus managerul unui resort 4 stele, la antena3.ro.

Ce preț trebuie să plătești dacă vrei să îți petreci minivacanța la mare
Pentru românii care sunt nerăbdători să se întoarcă la mare, hotelierii s-au pregătit corespunzător. Stațiunile de pe litoral îi așteaptă în minivacanța de 1 Mai și de Paște.

Prețurile diferă de la stațiunile la stațiunie, cea mai scumpă fiind Mamaia, unde prețurile pentru o noapte de cazare pornesc de la 300 lei și ajung la câteva mii. În Eforie Nord, românii pot să se cazeze chiar și cu 100 lei pe noapte.

În minivacanţa de 1 Mai şi Paşte vor circula mai multe trenuri în țară. Anunțul CFR Călători
CFR suplimentează numărul trenurilor, în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte, fiind introduse garnituri suplimentare către destinaţiile de vacanţă. Prin urmare, pasagerii au în plus faţă de trenurile existente în programul obişnuit de circulaţie mai multe legături spre Constanţa şi staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia, cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi, Suceava, Oradea, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Bistriţa Nord, Cluj Napoca, Braşov, scrie Viva.

Prin urmare, în perioada minivacanţei 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai 2024, și călătorii din alte regiuni au la dispoziţie o serie de conexiuni rapide din Capitală, pe fondul existenţei mersului de tren cadenţat (la 1-2 ore) pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa şi retur.

Ce trenuri vor circula de Paște și 1 Mai
Potrivit CFR Călători, în perioada minivacanței cuprinse între 30 aprilie și 6 mai 2024, pasagerii vor beneficia de o serie de trenuri suplimentare către destinații precum Constanța și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

În zilele cu trafic crescut din această minivacanţă, CFR Călători pune la dispoziţia publicului călător capacitatea maximă de transport, tehnic disponibilă pentru asigurarea deplasării către zonele de interes aflate pe teritoriul ţării. Se va monitoriza atent traficul de pasageri şi în funcţie de evoluţia şi dinamica cererii de călătorie, compania va suplimenta operativ cu vagoane trenurile care circulă spre/dinspre cele mai solicitate destinaţii în limita parcului de material rulant tehnic disponibil‘, anunță CFR.

Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport şi pentru a putea adapta cât mai bine capacitatea de transport la numărul de locuri solicitat, CFR Călători recomandă pasagerilor cumpărarea cu anticipaţie a legitimaţiilor de călătorie.

Se pot cumpăra și online bilete CFR
Astfel, biletele în trafic intern pot fi achiziţionate cu anticipaţie, utilizând următoarele canale de vânzare: online, direct de pe www.cfrcalatori.ro; din aplicaţia mobilă, de la automatele de vânzare bilete din staţii sau direct de la casele de bilete din staţii, agenţii de voiaj CFR Călători şi distribuitorii autorizaţi (agenţii de turism).

În plus, pasagerii se pot bucura de reduceri de până la 10% la cumpărarea cu anticipaţie sau de 10% reducere dacă optează pentru oferta dus-întors. De asemenea, conform legii, elevii pot călători gratuit, iar studenţii beneficiază de 90% reducere la călătoria cu vagoane clasa a 2-a.

Previous Story

Brașov. Trafic restricționat în Centrul Istoric spre Șchei. Primăria obține un aviz important pentru restricții auto. Camere care îi vor identifica automat pe „intruși” și panouri electronice de avertizare și informare

Next Story

Aeroportul Brașov. Orarul zborurilor Fly Lili spre München, Nürnberg, Stuttgart, Roma, Salonic și Istanbul