Ion Ţiriac, nemulțumit de consilierii brașoveni: „Eu nu am putut avut succes la mine, la Braşov, unde am vrut să fac patinoarul de hochei şi cei de acolo au votat să nu-l fac. E ceva de neconceput”

Last Updated on aprilie 22, 2024 Ion Ţiriac, nemulțumit de consilierii brașoveni: „Eu nu am putut avut succes la mine, la Braşov, unde am vrut să fac patinoarul de hochei şi cei de acolo au votat să nu-l fac. E ceva de neconceput” 1

Consilierii locali brașoveni au refuzat un patinoar gratis din partea miliardarului Ion Țiriac. Ion Țiriac este total nemulțumit că legea pentru fundații de interes comun nu a trecut de votul parlamentarilor. Miliardarul ar fi vrut să facă un stadion lângă București și un patinoar la Brașov.

Acum miliardarul a venit cu câteva lămuriri despre situația de la Brașov. Spune că e de neconceput cum de Consiliul Local a vota împotriva construirii unui patinoar care ar fi fost construit gratuit, fără bani din partea autorităților locale.
Eu nu am putut avut succes la mine, la Braşov, unde am vrut să fac patinoarul de hochei şi cei de acolo au votat să nu-l fac. E ceva de neconceput să nu vrei când vine cineva şi îl face gratis şi îţi dă cheile”, a spus Ion Ţiriac, citat de brasov.net.

Ion Țiriac revine cu planul fabulos pentru fotbal: stadion nou și academie pentru Mircea Lucescu! 
Miliardarul român a transmis că este pregătit să investească oricând într-o şcoală de fotbal pentru copii. Planul lui Ion Țiriac de a investi la Dinamo București a picat, dar este dispus să investeacă în construirea unei baze sportive și a facilităților pentru o echipă juvenilă, ce va fi administrată de Mircea Lucescu.

Mai mult, omul de afaceri dorește să construiască o academie de tenis care va cuprinde 20 de terenuri, o piscină pentru Federația Română de Natație și o sală de gimnastică.

Foarte greu cred că iau aprobările ca să fac stadionul de tenis de data asta, atenţie, din păcate legea care trebuia să iasă nu a ieşit şi atunci ne-am luat la revedere de la acea sală de 13.000 de locuri. Sau stadion, ce era! Stadionul de tenis se face, academia se face, însă durează până luăm aprobările.

Stadionul o să fie din nou la Otopeni, împreună cu academia de tenis, cele 20 de terenuri. Tot ce s-a promis, se face. Atât piscina Federaţiei de Nataţie, cât şi sala lui Nadia, cât şi academia de tenis. Încă o dată, nu am glumit, dacă Mircea Lucescu vrea să facă o şcoală de fotbal, îi fac şi stadionul tot acolo.

Avem loc, avem ce să facem şi avem toate treburile astea. Mai departe, am şi fonduri… nefăcând sala care n-aveai cum să mai plăteşti încă 20% VIP, încă 20-30 de milioane şi aşa mai departe. Dar avem fondurile necesare, Fundaţia mi le-a dat. Tot acest complex se face, durează birocraţia!”, a spus Ion Țiriac, potrivit Pro Sport.

Previous Story

Concerte Lidia Buble și Connect-R la Zilele Sfântu Gheorghe. Programul evenimentului

Next Story

(Video) Un băieţel de 2 ani a căzut de la etajul doi al unui bloc. O copertină i-a salvat viața. Mama nu a auzit când micuţul şi sora lui mai mare au deschis geamul camerei în care se jucau