(Video) Un băieţel de 2 ani a căzut de la etajul doi al unui bloc. O copertină i-a salvat viața. Mama nu a auzit când micuţul şi sora lui mai mare au deschis geamul camerei în care se jucau

Last Updated on aprilie 22, 2024 (Video) Un băieţel de 2 ani a căzut de la etajul doi al unui bloc. O copertină i-a salvat viața. Mama nu a auzit când micuţul şi sora lui mai mare au deschis geamul camerei în care se jucau 1

Un copil de 2 ani a căzut de la etajul al doilea al unui bloc. Mama, surdo-mută, nu a auzit când băieţelul şi sora sa mai mare au deschis geamul camerei în care se jucau.

Pompierii din Cluj-Napoca au intervenit, sâmbătă, pentru a acorda asistență medicală de urgență unui copil de 2 ani, care a căzut de la etajul 2 al unui bloc aflat pe strada Mureșului din municipiu.
Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață, alături de un echipaj SMURD, pentru a acorda asistență medicală de urgență unui copil, în vârstă de doi ani, căzut de la etajul doi al unui bloc de locuințe, situat pe strada Mureșului din municipiul Cluj-Napoca.

Copilul a fost preluat de către echipajul SMURD, de tip terapie intensivă mobilă, iar apoi a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Conform primei evaluări acesta este în stare de conștiență și este cooperant“, au transmis reprezentanţii ISU Cluj, conform Observator TV.

Sora mai mare i-a rugat pe vecini să sune la 112
Din primele informaţii, se pare că mama copilaşului, surdo-mută fiind, nu a auzit când băieţelul şi sora sa mai mare au deschis geamul camerei în care se jucau. Căderea celui mic a fost atenuată de o copertină montată la intrarea în bloc.

Fetiţa a fost cea care i-a rugat pe vecini să sune la 112, pentru că mama nu putea vorbi. Copilul a fost preluat de către echipajul SMURD, iar apoi a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Medicii spun că era conştient şi cooperant, scrie pressam.ro.

Vecinii familiei sunt încă în şoc.
„Din cauza neatenţiei, câte nu se întâmplă! Şi asta duce la finaluri tragice şi neplăcute”, spune un vecin.
„Doamne, eu şase nepoţi şi trei fete am avut, dar atâta grijă am avut de ele de Doamne fereşte! Nu făceam nimic, stăteam cu ele”, comentează o femeie, scrie Turdanews.ro.

Previous Story

Ion Ţiriac, nemulțumit de consilierii brașoveni: „Eu nu am putut avut succes la mine, la Braşov, unde am vrut să fac patinoarul de hochei şi cei de acolo au votat să nu-l fac. E ceva de neconceput”

Next Story

(Video) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Începe oficial sezonul de vară în stațiunea-minune cu cea mai pură apă termală din România.