(Foto/Video) Ninge la munte. Cum va fi vremea la Brașov

Last Updated on aprilie 17, 2024 (Foto/Video) Ninge la munte. Cum va fi vremea la Brașov 1

La munte, a revenit iarna la mijlocul lunii aprilie. Ninge ca în povești, miercuri dimineața, la Arieșeni, în Alba, iar la Vlădeasa şi Dealu Negru din Munții Apuseni, județul Cluj, s-a așternut zăpada, anunță Observator TV.
Schimbăm iar anotimpul în aprilie. Până ieri am avut, în mare parte din ţară, vreme autentică de vară. Brusc, pare că vine toamna, cu ploi, vijelii şi temperaturi sub cele normale pentru mijlocul primăverii.

Ghita Pascalau este în Dealu Negru, Cluj, Romania: „Din Apuseni – Buna dimineața ! A venit iarna 😢 A nins si ninge acuma în Apuseni . Nu trebuie sa ne mire episodul acesta de ninsoare . Este încă dreptul ei calendaristic . Vara , vara draguta sa grăbit s a – si faca apariția . Va doresc o zi frumoasa ”

Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri, un cod galben de instabilitate atmsoferică pentru mai multe zone din țară.
Începând de miercuri, ora 10, până joi, ora 20, va ploua, iar în jumătatea de sud-est a României vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin averse, descărcări electrice, izolat grindină și vijelii.

Vântul va avea intensificări cu viteze între 45 și 55 km/h. Vremea se va răci în toată țara, iar la altitudini de peste 1.500m vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.
ANM a emis un cod galben valabil de miercuri, ora 10, până joi, ora 10, vizând instabilitate atmosferică.

În Muntenia, Dobrogea și în sudul Moldovei, precum și în sud-estul Transilvaniei, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin intensificări de scurtă durată ale vântului cu rafale în general de 60…70 km/h, vijelii, averse torențiale, descărcări electrice și pe alocuri grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 25…30 l/mp și izolat de peste 45 l/mp, scrie Stirile Pro Tv.

(Foto/Video) Ninge la munte. Cum va fi vremea la Brașov 2 (Foto/Video) Ninge la munte. Cum va fi vremea la Brașov 3 (Foto/Video) Ninge la munte. Cum va fi vremea la Brașov 4

Cabana Moţilor: „Una caldă, una rece… De la 22 de grade 🌞 la 0 grade ❄️. În mai puțin de 24 de ore. Bună dimineața!”

(Foto/Video) Ninge la munte. Cum va fi vremea la Brașov 5

Vremea Brasov

(Foto/Video) Ninge la munte. Cum va fi vremea la Brașov 6

Previous Story

(Foto) Brașovul și Făgărașul invadate de ploșnița dantelată – tigrul de platan. Înțepăturile sunt dureroase. Ce să faci dacă te înțeapă

Next Story

Brașov. Food Truck Festival s-a amânat. Noua dată a evenimentului. „În acest weekend vremea nu ţine cu noi în Braşov”