(Foto) Brașoveanca Dana Nălbaru plantează roșii, castraveți și ardei în grădina sa de la țară

Last Updated on aprilie 28, 2024 (Foto) Brașoveanca Dana Nălbaru plantează roșii, castraveți și ardei în grădina sa de la țară 1

Text: Brașoveanca Dana Nălbaru și Dragoș Bucur s-au mutat de ani buni la țară, alături de cei trei copii ai lor. Și-au construit un colțișor de rai în satul Moșteni-Greci din județul Argeș, unde se hrănesc cu ceea ce cultivă și duc o viață simplă.
Dana Nălbaru și actorul Dragoș Bucur au renunțat la agitația Capitalei și s-au mutat la țară, alături de copiii lor: Sofia, de 17 ani, Kadri, în vârstă de 9 ani, și Roxana India, de 12 ani. Recent, fosta solistă s-a apucat să pregătească grădina și le-a arătat urmăritorilor săi de pe rețelele sociale că a învățat să planteze răsaduri în solar.

Săptămâna trecută a văruit pomii din livadă, iar acum a venit timpul ca și grădina să primească puțină atenție. Fosta cântăreață vrea să cultive diverse legume. Cel care a ajutat-o să pregătească pământul a fost, desigur, soțul ei Dragoș Bucur, care a arat brazdele cu micul său tractor. „Curând aici vor fi legume”, scria Dana Nălbaru în dreptul unei poze cu partenerul său.

Dana Nălbaru a plantat legume în grădină
Viața la țară nu e ușoară, însă, artista e bucuroasă că poate să-și planteze de una singură castraveții și roșiile. După ce Dragoș Bucur a pregătit pământul, fosta cântăreață s-a ocupat de plantarea răsadurilor.

O femeie obosită, dar fericită ca și-a plantat singură roșiile, castraveții si ardeii. Fain. Mi-a plăcut”, a scris Nălbaru, alături de imaginile care o arată mergând seara spre casă cu o găleată atârnată de o sapă sprijinită pe umăr, dar și cu alte unelte în cealaltă mână.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dana nalbaru (@dananalbaru)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dana nalbaru (@dananalbaru)

Dna Ani m-a învățat să pun legumele în seră, lucru pentru care îi mulțumesc și sunt recunoscătoare. Noroiul cât casa în afara serei și încă frig, așa că abia săptămâna viitoare o să plantez restul legumelor în grădină. Norii au dat grindină acum câteva minute, dar stau în bucătărie și privesc livada în timp ce mâncarea fierbe pe foc” a mai scris Dana Nălbaru pe Instagram.

Ce afacere mai au Dana Nălbaru și Dragoș Bucur
Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au pus pe roate și o afacere proprie. Dincolo de contractele din televiziune sau proiectele cinematografice, cei doi reușesc astfel să își rotunjească veniturile.

Patiferia e o joacă a noastră care se transformă ușor-ușor într-o chestie destul de serioasă. Oamenii din zonă, rezidenții Otopeniului au început să ne cunoască și avem clienți fideli, care la 10 fix sunt în față magazinului pentru pâine și care în fiecare weekend vin pentru aprovizionare cu plăcinte, checuri sau prăjituri.

Îmi place să am mereu back-up la back-up, de aici și încercările repetate de a nu depinde doar de film sau televiziune, și în plus este foarte încurajator să faci lucruri reale, pe care le poți pipăi, care au valoare și planul fizic’, spune Dragoș Bucur, citat de Viva.

Previous Story

(Video) Femeie mușcată de urs pe Transfăgărășan: „Am vrut să fac o poză şi ursul a venit la geam”

Next Story

Prea mulți turiști. Castelul de Lut Valea Zânelor schimbă regulile de vizitare și rămâne deschis doar pentru clienții terasei