Foto Brașov. S-a deschis hipermarketul discount ATAC, în locul Auchan. Mii de prețuri mici

Last Updated on aprilie 11, 2024 Foto Brașov. S-a deschis hipermarketul discount ATAC, în locul Auchan. Mii de prețuri mici 1

S-a deschis hipermarketul discount ATAC, în locul Auchan Brașov Vest. Prețuri mici permanent la mii de produse!
S-a deschis magazinul ATAC Hiper Discount by Auchan pe Șoseaua Cristianului, nr. 5, în cartierul Bartolomeu, în locul hipermarketului Auchan Brașov Vest și trebuie să-l vizitezi! Cu sloganul „Jos cu prețurile!”, ATAC propune o strategie agresivă de prețuri mici zi de zi la mii de produse, datorită optimizărilor de costuri, manipulării la palet și bax, reducerea cheltuielilor de decorațiuni și publicitate, vânzarea volumelor mărite, scrie Adevarul.

Mai mult, prețurile multor produse din magazinul ATAC scad pe măsură ce cumperi o cantitate mai mare. De exemplu, prețul pentru o sticlă de ulei de floarea soarelui Bunica, 1 L este de 6,49 lei/buc, însă dacă cumperi 3 bucăți, prețul / bucată scade la 6,29 lei, iar dacă cumperi 6 bucăți, prețul / bucată devine 5,79 lei.

În noul ATAC Hiper Discount vei găsi tot ce ai nevoie pentru tine și familia ta sau pentru afacerea ta: o gamă largă de produse alimentare – fructe și legume proaspete, lactate, carne proaspătă, pește proaspăt, produse de băcănie, dar și detergenți și produse de curățenie, produse cosmetice și de îngrijire, băuturi alcoolice, răcoritoare, și alte produse nealimentare.

Redăm în continuare câteva exemple de prețuri de zi cu zi disponibile în ATAC:
Cafea măcinată Tchibo Exclusiv, 250 G: 9,99 lei/1 buc sau 8,99 lei/buc la 3 bucăți achiziționate
Cașcaval clasic Hochland 450 g: 17,89 lei/1 buc sau 15,99 lei/buc la 3 bucăți achiziționate
Almette smântână Hochland, 150 g: 6,49 lei/1 buc sau 5,99 lei/buc la 3 bucăți achiziționate

Deroni orez pilaf 1kg,: 5,69 lei/1 buc sau 5,49 lei/buc la 3 bucăți achiziționate sau 4,99 lei la 10 buc achiziționate
Dove deo 150 ml: 11,59 lei/buc sau 10,99 lei/buc la 3 bucăți achiziționate sau 9,99 lei/buc la 6 bucăți achiziționate
Bere Ursus blondă sticlă (5 + 1 x 0, 33 l): 18,99 lei/1 pachet sau 17,99 lei/pachet la 2 pachete achiziționate
Calgon pudră anti calcar 500g: 10,99 lei/1 buc sau 9, 99 lei/buc la 3 bucăți achiziționate
Mii de astfel de prețuri mici te așteaptă zi de zi în ATAC hiper discount.

Foto Brașov. S-a deschis hipermarketul discount ATAC, în locul Auchan. Mii de prețuri mici 2 Foto Brașov. S-a deschis hipermarketul discount ATAC, în locul Auchan. Mii de prețuri mici 3 Foto Brașov. S-a deschis hipermarketul discount ATAC, în locul Auchan. Mii de prețuri mici 4

În plus, dacă deții un card de fidelitate MyCLUB Auchan sau MyBusiness CLUB Auchan, poți să-l utilizezi și în ATAC, unde beneficiezi de oferte speciale la o selecție de produse.
Vino să vezi noul magazin ATAC, deschis zilnic între orele 07:00 – 22:00 și descoperă o parte din prețurile mici, în catalogul ATAC, disponibil aici: https://cloud.news.auchan.ro/catdisc.

La Brașov, conform economedia.ro, Auchan Atac va concura direct cu retailerii Supeco, La Cocoș (în construcție, de asemenea în Bartolomeu) și MERE (Rusia), care folosesc un model de business similar.

Previous Story

Aeroportul Brașov „deschide” 9 hoteluri în Brașov. 1.300 de camere de hotel afiliate internațional precum Swissotel, Kempinsky sau Hyatt

Next Story

Cum va fi vremea de 1 Mai și de Paște în Brașov