(Video) Metoda “trei transferuri”: Cum a furat un tânăr 30.000 de euro din contul iubitei. Banii erau câștigați la loto

Last Updated on aprilie 5, 2024 (Video) Metoda "trei transferuri": Cum a furat un tânăr 30.000 de euro din contul iubitei. Banii erau câștigați la loto 1

Surpriză uriașă pentru o femeie, care a reclamat la Poliție că i-au dispărut din contul bancar 30.000 de euro. Hoțul era chiar iubitul ei, care i-a sustras telefonul mobil în momentele de neatenție și și-a transferat banii, scrie Stirile Pro Tv.

Femeia din Sibiu câștigase o sumă importantă la un concurs de loterie din Marea Britanie. A hotărât să păstreze banii pentru educația copilului pe care-l are dintr-o relație anterioară, așa că i-a depus într-un cont separat, în bancă.
La un moment dat a observat că 30.000 de euro lipseau și a cerut ajutorul Poliției.
În urma cercetărilor, anchetatorii au aflat că iubitul femeii, un tânăr de 23 de ani, era cel care furase banii.

Făcuse trei transferuri de fiecare dată, cu ajutorul telefonului partenerei sale, pe care i-l lua când nu era atentă. Prima dată a încercat metoda, apoi, văzând că femeia nu reacționează, a repetat operațiunea.
Acum a fost reținut și este cercetat pentru acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.
Păgubita și-a recuperat aproape toți banii.

Pe baza probatoriului adunat în cursul anchetei, polițiștii au decis reținerea individului pentru o perioadă de 24 de ore și urmează să-l prezinte unității de parchet competente în vederea stabilirii unei măsuri preventive. Cercetările sunt în curs de desfășurare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, iar suspecții beneficiază de toate drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de lege, inclusiv prezumția de nevinovăție, anunță Ora de Sibiu.

O vârstnică din Brașov o acuză pe femeia care trebuia să-i poarte de grijă că i-a furat din locuință
O vârstnică din Brașov susține că infirmiera care trebuia să o îngrijească i-a furat mai multe bunuri de valoare din locuință.
Femeia în vârstă de 82 de ani ne-a povestit că, în luna februarie, după o săptămână de spitalizare, a fost lăsată acasă, însă, fiind imobilizată la pat, nu-și poate purta singură de grijă. Astfel, nepotul ei, la recomandarea unui medic, a stabilit cu infirmiera D.S. ca aceasta din urmă să aibă grijă de ea.

Trebuia să mă îngrijească: să-mi dea să mănânc, să mă ajute să mă spăl, să mă schimbe, să mă scoată la plimbare… Dar nu a avut grijă de mine. Venea 5-10 minute dimineața, spunea că se întoarce după-amiaza, dar nu venea. Îmi aducea de mâncare rar. Nu m-a ridicat o dată din pat. Pentru că nu mă îngrijea, am renunțat la serviciile ei fără să știu că mi-a luat din casă”, ne-a explicat Emilia S. pentru mytex.ro. Doar după un timp, când a primit un cadru și s-a putut ridica un pic din pat, ea și-a dat seama că i-au dispărut din locuință mai multe bunuri, unele neutilizate și păstrate în ambalajul original.

În loc să mă îngrijească, îmi cotrobăia prin lucruri fără ca eu să știu”, acuză brașoveanca, susținând că i-au fost furate un mixer, un aspirator vertical, un aparat de spălat geamuri, un set de vase, o cratiță, un covor și chiar și un tablou, fiind lăsat doar… cuiul din perete.

Sunt deschise două dosare penale
Supărată, brașoveanca a sesizat Poliția, iar cazul este în lucru la Secția 3. „Am încercat să vorbesc cu ea (n.r. cu infirmiera), nu mai răspunde. La început răspundea și spunea că nu a luat nimic. Dacă aș primi lucrurile înapoi, aș retrage plângerea. Nu am bani să îmi iau altele, din pensia pe care o am trebuie să îmi plătesc și ședințele de kinetoterapie”, ni s-a destăinuit vârstnica, în speranța că va fi soluționat cazul ei.

La nivelul Secției 3 Poliție Brașov sunt deschise două dosare penale – unul din 19 februarie, iar al doilea din 28 februarie, ambele pentru furt.

Previous Story

Brașov. Rudele soților măcelăriți la Bran acuză. „Lui taică-su nu i-au făcut nimic pentru că l-a ascuns. Ne-au respins testarea poligraf, iar de topor nu a zis absolut nimic. A rămas un mister, el zice că a avut doar cuțitul”

Next Story

Video Brașov. Motivul pentru care locatarii unui bloc riscă să-și piardă apartamentele în care stau de 2 ani. Ce manevră le-a făcut dezvoltatorul